Kembar Seoul panggung panggung katujuh salaku "harmoni (R?union)" nya?ta

Cara asli

 

 

kantos meunang [3500 yen pangajen Free] mun psychics, dua jalma anu geus dironjatkeun sorangan ka silih nungkulan genep jiwa kembar panggung geus ngasupkeun hiji awakening spiritual, anu h?bat eta geus datang pikeun m?nta rasa kabagjaan dibungkus dina ?nergi. Tur mangrupakeun tahap katujuh teh panungtungan of wilujeng sumping.

 

moal pasangan wungkul, dua mimiti tuang cinta saratna oge di sabudeureun, euweuh hal geus pikasieuneun. Sakali anjeun ngahontal tahap ieu, silih dip?nta silih transcends ego, Anjeun baris r?k papanggih deui sanggeus lila.

 

dina tahap ieu, anjeunna janten salah dina pilarian sahiji pihak sejen, Anjeun bisa ngarasa y?n man?hna t?h hirup guna harmoni. Lajeng, jeung kapercayaan nu bogoh ka silih nyaeta unwavering, anjeun nu Sarakedase kabeneran penampilan abdi discarding ego teh.

 

2 jalma ?nergi nu dituang cinta saratna ka jalma anu jiwa kembar sarta ambient di

 

tahap kagenep di

 

? saratna Dyah Pitaloka dibikeun hubungan cinta nu sabudeureun senang, sadaya ngahampura salaku sarta jadi, dua jiwa ngabalukarkeun r?sonansi, Anjeun kudu bisa narik deui. Jeung pas ma?nkeun reuni a, urang boga hubungan nu bisa pak?an masihan cinta tanpa pamrih jeung pihak lianna.

 

waktos ieu, sadar yen hubungan maran?hanana t?h jiwa kembar anu suci nu geus dibawa ngeunaan ku Allah, urang nyadar y?n aya hiji dasi kuat. Yen eta parantos ngahontal tahap ieu, anjeun bakal jadi sagala Allah jeung alam semesta anu barakah. Lajeng, sagala rupa hal pikeun dua jalma keur kabagjaan dirumuskeun, anjeun tiasa ngarasakeun pangalusna kabagjaan.

 

? Henteu ngan lawan t?h

 

kembar Seoul oge di sabudeureun urang masihan nuhun sarta sayang, dua jalma nu geus jadi mungkin cinta tulus jadi sabudeureun urang, cinta oge di sabudeureun teu ukur silih bakal tuang generously. Aya anu, tarik lamun dua jalma Anjeun kudu syukur ieu overflowing pikeun sakab?h align tuh kuring ngabejaan dunya. Tur janten senang sabudeureun, dua kabagjaan bakal klimaks nu. Kitu cenah

 

, henteu hartosna y?n ngelehkeun on kamana ayeuna hirup, moal didatangan rupa-rupa h?s?. Sanajan kitu, ngarojong saling saling dina kakuatan perkasa cinta dua jalma, sarta og? bisa narima rojongan ti jalma di sabudeureun, sakuduna Ikeru og? nungkulan acara h?s?.

 

kituna dua jiwa sohor hiji hambalan katujuh panggung final _X000D_ pinuh, kembar Seoul ma?nkeun harmonis, bisa ngalengkepan jiwa badan ngahontal spiritual panggung pisan tinggi Xiang. Sarta salah sahiji satengah tina jiwa nu geus pilari nepi ka kiwari, ?ta bisa datangna leres mun tungtungna ngakibatkeun.

 

datang nepi ka dieu, maneh kudu ngaliwat sababaraha percobaan. jalan teu sagala cara datar, Anjeun og? kudu embittered. Sanajan kitu, eta oge mikir y?n pros?s nepi ka silih salam ka dasi nyata, staring dina diri dina hiji hiji panggung, hal anu penting pikeun buka sikat jiwa anjeun.
Gantina, Anjeun og? kudu embittered. Sanajan kitu, eta oge mikir y?n pros?s nepi ka silih salam ka dasi nyata, staring dina diri dina hiji hiji panggung, hal anu penting pikeun buka sikat jiwa anjeun.
Gantina, Anjeun og? kudu embittered. Sanajan kitu, eta oge mikir y?n pros?s nepi ka silih salam ka dasi nyata, staring dina diri dina hiji hiji panggung, hal anu penting pikeun buka sikat jiwa anjeun.