Kembar Seoul panggung panggung kahiji jeung "pangakuan (pasamoan)" nya?ta

Kembar Seoul salah sahiji jiwa dina cara nyata hirup

 

 

sam?m?hna meunang [3500 yen pangajen Free] mun psychics dibagi jadi dua, geus kalawan Dell pikeun neuleuman ngeunaan lalampahan dina raraga ningkatkeun tiap. Kembar Seoul tapi geus yen eta anu mindeng dibagi jadi dua lalaki sarta aw?w?, ?ta alesan anu disebut jadi utamana pikeun neuleuman ngeunaan cinta lalaki jeung aw?w?.

 

kembar Seoul, atawa teu cicing di jaman sarua mindeng, keur teuing aya kabuka, kayaning lingkungan jeung umur, papanggih, tapi kamungkinan mangrupa geulis low pikeun, ?ta papanggih sakumaha jarang confidant di dunya ieu Sumuhun anjeun. Encounters

 

jiwa kembar, anu jiwa ngaliwatan salawasna tujuh hambalan ku manajemen alam semesta ieu nyobian janten salah. Nalika jiwa kembar anu patepung, jiwa nu geus nalika finish reinkarnasi nu jadi salah, urang kudu nyieun pangaluyuan sanggeus hiji periode nu lila sarta peringkat ka balik deui ka aslina hiji kaayaan.

 

mangrupakeun hambalan mimiti panggung "pangakuan (pasamoan)" geus mindeng bisa disebutkeun leuwih y?n rasa rasa spiritual.

 

kembar Seoul tur patepung

 

? jiwa nyaeta niatna inquiries secukupnya rarasaan sengit lamun, nalika kuring patepung jeung

 

jiwa kembar pikeun nginget kabagjaan, sarta keenly sadar ayana anak, acan pasamoan munggaran. Nalika urang patepung, nu geus mindeng diserang ku nostalgia, kayaning aya pernah patepung malah sam?m?h, rarasaan nu geus dipedar sengit tinimbang hal kawas kumaha bae. Sajauh panjang patepung satengah awak teu geus kabagjaan eta mucunghul nu bakal muncul dina sakabeh beungeut.

 

? nalika patepung

 

kembar Seoul ka ngalibetkeun sabudeureun dina pilarian tina sisi sejen, di sisi s?j?n bakal geus ngadawuh ti nalika kuring patepung jalma s?j?n dampak jelas b?da ngalir. moal bisa ngadalikeun eta jiwa nu mikat silih niatna sorangan, sakapeung hasilna Tsuppashi 'n?angan pasangan, nu periphery rahayat jeung lingkungan nalika aksi na Aya og? pikeun ngalibetkeun. Dina

 

? kaayaan jagjag sacara rohani

 

tahap kahiji, anu jiwa unggal sejenna nyaeta sacara rohani kaayaan jagjag. Jiwa saling jeung ngakuan saling, urang buka silih ngaronjatkeun tingkat jiwa. Ku sabab eta anu diserang ku rasa teu aya kitu Aragai dina diri.

 

tahap mimiti kembar Seoul patepungan mangrupa momen
kembar Seoul mikat tingkat jiwa nyaeta momen pikeun narik saling di tingkat jiwa saluareun posisi jeung kapribadian unggal sejen, alesan jeung kawas. momen ieu, tapi oge sering wangun cinta dina tetempoan kahiji, teu saukur dina grounds y?n alatan favorit katingal, sensuously sarta sumping ka dieunakeun kana pikiran-Na, jadi bisa dikawasa ku rarasaan Ieu.

 

dina silih recognizing pisan nyaman y?n rasa, Anjeun nyebut nostalgia jeung kabagjaan nu teu bisa dipedar ku akal. Eta bakal bukti anu saling ngarasakeun saling di jiwa. Sababaraha urang, eta oge ceuk menikmati parasaan, kayaning rising ka sawarga. Lamun ku diri ti pasamoan munggaran diserang ku rarasaan aneh teu bisa kakadalian, sugan ba? ?ta t?h jiwa kembar.
Re t?h, ?ta bakal jadi bukti yen saling ngarasakeun saling di jiwa. Sababaraha urang, eta oge ceuk menikmati parasaan, kayaning rising ka sawarga. Lamun ku diri ti pasamoan munggaran diserang ku rarasaan aneh teu bisa kakadalian, sugan ba? ?ta t?h jiwa kembar.
Re t?h, ?ta bakal jadi bukti yen saling ngarasakeun saling di jiwa. Sababaraha urang, eta oge ceuk menikmati parasaan, kayaning rising ka sawarga. Lamun ku diri ti pasamoan munggaran diserang ku rarasaan aneh teu bisa kakadalian, sugan ba? ?ta t?h jiwa kembar.