Kembar Seoul panggung lengkah kadua jeung "test" anu

Ti encountering cara

 

 

kembar Seoul meunang [3500 yen Free pangajen] nyata paranormal, nalika anjeun coba balik ka salah sahiji jiwa deui, ?ta disebut pastikeun nembus tujuh tahap. Dina tahap kahiji ngakuan saling, sarta inquiries niatna sarta awakening sacara rohani, tapi geus kaliwat waktu bakal panggung disebut "uji" tina tahap kadua.

 

ieu bisa disebutkeun kahiji mun muncul cobaan on bade liwat tujuh tahap. Sakali kaliwat rasa spiritual, tahapan pikeun nyanghareupan masalah nyata tahap kadua. The "test", bari apal y?n anjeun t?h katarik silih niatna ka silih, ?ta ku cara nyokot kana akun masalah nyata dibere salah sahiji cobaan nu kumaha lumangsungna tahap salajengna.

 

jadi jauh sabab mangrupa dua jalma anu kungsi datang hiji hirup lengkep beda, anjeun moal bisa jadi salah jiga kitu malah jiwa tara ka. Sajauh tina ego anu geus dibudidayakan di unggal kahirupan, moal nu discourage nu dashes ninggalkeun rasa nu dicandak dina peringkat kahiji.

 

di mimiti waktu tina cobaan

 

? pangalaman jeung lengkah kadua pangaweruh t?h Kaowodasu

 

kembar Seoul Kembar Seoul tiap tina pangalaman cinta geus ditumpukeun, a awakening spiritual nu ieu ngalaman dina peringkat kahiji poho bakal meunang. Ieu, ti nu jiwa nu geus nelepon silih, pangalaman jeung pangaweruh diala nu geus cicing nepi ka kiwari nya?ta pikeun nempatan tekenan tina parasaan.

 

? na nu eta geus gagal dina cinta nu Kuring geus ngalaman

 

kantos cinta diala di imprinting sahiji di jalan ieu, jadi hamba hadir kayaning saha aturan ditumpukeun sorangan ku pangalaman nu Xiang. Jadi mun nyarita, ?ta t?h naon geus tetep dina pikiran dina cara sapertos nu imprinting nu. Rarasaan nu mikat silih niatna ka silih di

 

tahap kahiji, ?ta bakal diudar ku ngelingan imprinting ieu. Lajeng, anjeun tiasa nyempad y?n sahiji pihak s?j?n dina dasar imprinting, og? Gerak, kayaning atanapi tina kahariwang sakecap di kaliwat sunda r?ngs? nepi nyepeng rasa jealousy sarta kacurigaan y?n bakal kaluar.

 

? ego di resisting ngalawan eta geus dibudidayakan di h?s?

 

pangalaman kaliwat ego teu dimaksudkeun pikeun jadi musnah kitu gampang. Teuing bisa kabeungkeut ku ego, anjeun moal bisa ngurangan jarak antara jiwa kembar. Ku tahap ieu, ?ta ngarasa pikeun kahiji kalina nyeri nya?ta fitur utama tahap kadua.

 

jiwa kembar saling, ?ta naha ?ta malire cobaan nu ieu nungkulan lengkah kadua ieu dipiceun di masa depan konci
ego-Na, geus jeung mindeng h?s?. Ku sabab kitu, dina jiwa kembar tina kahariwang kuat tur sangsara dina peringkat salajengna, sarta anjeun bakal mindeng ngalaman separation nu.

 

jarang, kahariwang jeung nalangsara mupus cobaan dina tahap kadua, tapi anjeun bisa neruskeun ka panggung dinya tanpa stepping dina separation panggung, ?ta bakal jadi had? teu nyangka teuing. Naha atawa teu malire cobaan, ?ta bakal dibawa ngaliwatan ka tahap salajengna.
Ieu bisa lumangsung ka panggung dinya tanpa stepping on di, tapi meureun teu kudu nyangka teuing. Naha atawa teu malire cobaan, ?ta bakal dibawa ngaliwatan ka tahap salajengna.
Ieu bisa lumangsung ka panggung dinya tanpa stepping on di, tapi meureun teu kudu nyangka teuing. Naha atawa teu malire cobaan, ?ta bakal dibawa ngaliwatan ka tahap salajengna.