Kembar Seoul jeung kaayaan fisik gor?ng

Kembar Seoul anu kabagi jadi dua cara

 

 

lila pisan mun meunang [3500 yen pangajen Free] nyata paranormal, anjeun bisa jarang sapatemon di dunya ieu. Kembar Seoul encounters sarta lumangsung awakening spiritual ti moment anu, rarasaan mah b?da semu sakumaha mun anjeun nepungan batur lian.

 

sarta dipiceun ego ku ngamajukeun hiji awakening spiritual, ku tuang lawan na dirina kembar Seoul cinta saratna, anu jiwa nu misahkeun dina kamajuan panggung jadi salah Ieu.

 

dina pros?s ieu, bisa ngabalukarkeun parobahan dina kaayaan fisik. Ieu mungkin muncul salaku kesel dina hiji waktu, tapi kumaha moal bisa neuleuman naha cukang lantaranana jadi dilumangsungkeun di rumah sakit. Lamun aya hal saperti a, Anjeun og? kudu nampa ?ta pros?s awakening spiritual.

 

patepungan t?h lumangsung di robah tina jiwa kembar jeung awakening spiritual anu lumangsung dina ?ta patepung

 

kembar Seoul robah salawasna patali jeung

 

? panca indera, memang rupa parobahan baris datangna dina kaayaan fisik. Contona, Anjeun bisa ngarobah kadaharan favorit, rasa hal sarta ngadangu hal anu kasampak kawas atanapi gaduh sam?m?hna kawas, anjeun robah ngeunaan panca indera dina sababaraha kasus.

 

? kaayaan fisik sarta megatkeun kasaimbangan sumanget

 

kadang megatkeun kaayaan fisik sarta kasaimbangan mental ku robah ieu. Og? ?ta disebut atawa jadi jengkel atawa dumadakan insomnia tanpa alesan wae, nyaeta naon bisa ditempo og? dina kaayaan gor?ng alatan awakening spiritual. Sajaba ti ?ta, Dari nyeri tikoro na dada najan henteu panyakit, kayaning ringing dina Ceuli jeung leungitna napsu bisa og? jadi atawa naon anu lumangsung. Sajaba ti ?ta, salaku seueul misalna atanapi ngayakeun atanapi numbness dina leungeun jeung suku, teu sababaraha bisa ngakibatkeun kesel sakabeh awak tinimbang situs tina awak nu tangtu.
runtuhna
? meunang hiji aneh rarasaan kundalini awakening

 

kaayaan fisik gor?ng jeung kasaimbangan m?ntal, utamana Cundari Konon bisa disababkeun ku pangalaman nu leuwih dua awakening. Ngandung harti y?n coiling kawas oray atawa naga teh Kundalini, ti chakra ka buka ku awakening nu, ?nergi ngaliwatan tulang tonggong meunang rarasaan yen urang na?k coiling nyaeta Kundalini awakening.

 

Kundalini ieu disababkeun ku gangguan gairah disebut sindrom Kundalini, geus ilahar dina dunya spiritual ?ta gangguan anu disababkeun ku gairah.

 

awakening spiritual nu dimimitian ti na minuhan
jiwa kembar kami nu bisa buka nepi panggung ku awakening spiritual nyaeta dilawan dina urutan ngaliwat hiji pros?s nu dua jiwa jadi salah. kaayaan fisik gor?ng anu lumangsung dina raraga ngalakukeun ieu, anjeun sapertos nu bade lumangsung. Saha anu chakra ngalaman kundalini a awakening kabuka, bisa jadi kacenderungan jadi kuat.

 

ku akang ngulang a awakening spiritual misalna, bakal tiasa buka nepi hiji hambalan dina panggung jadi salah tulus cinta ka jiwa kembar.
Ku akang balik Ri, ?ta baris bisa balik nepi hiji hambalan dina panggung jadi salah tulus cinta ka jiwa kembar.
Ku akang balik Ri, ?ta baris bisa balik nepi hiji hambalan dina panggung jadi salah tulus cinta ka jiwa kembar.