Kembar Seoul tahap kaopat tahap "runner na chaser (jaman jemp?, jaman stagnation)" na

Ngaliwatan cara nyata

 

 

kembar Seoul meunang [3500 yen Free pangajen] mun psychics mangrupakeun tahap tujuh, bener dina hambalan nepi ka jadi datar pikeun salah sahiji jiwa, tahap kaopat nyaeta jaman bener nyeri eta bisa jadi. Dina tahap ieu, sabab dua pisah datang.

 

niatna tabrakan dina peringkat katilu, sanggeus ngalaman nu nyeri jero ka silih, salah mangrupakeun relief mun teu tahan nyeri, sarta bingung y?n s?j?n ?ta ujug-ujug jauh kana pihak sejen, sangkan ngudag lawan I.

 

jarak ieu, anjeun teu kudu ngaleutikan salami anjeun teu buang jauh nu ego anu ngabalukarkeun discord dina kadua pikeun tahap katilu. Kadang-kadang, ?ta og? nu bakal neruskeun ka separation nagara leuwih periode cukup lila.

 

Tapi harti nyata tahap ieu teu ngalacak ka nempel kana pihak s?j?n nu indit jauh sakali, abdi, urutan sapertos kana Tujuan a awakening spiritual pikeun ningkatkeun pidangan sorangan. Naha Kizukeru kana pangaruh ?ta, bakal test utama tahap kaopat.

 

ego na konsep lamun chasing beuki jauh buka Kembar Seoul hubungan maran?hanana

 

? runner na chaser

 

anu geus akumulasi di hirup tur cinta pangalaman tina Chase kaliwat, ?ta nyiptakeun loba panolakan. Lajeng, emosi dijieun na mental janten dina kaayaan teu stabil niatna tapi teu kitu nu bakal nolak niatna lawan.

 

Hasilna, silih penc?t kahariwang jeung ragu ka silih, og? kuring ngarasa nyeri kuat lawan-Na. Lamun euweuh endure mun ieu, salah sahiji anu nyoba kabur tina hubungan. Na, salah s?j?n y?n ieu escaping ti hareup ujug-ujug panon, ngudag desperately nyobian pikeun meunangkeun deui kumaha bae lawan. Dina hubungan ieu, anu had? keur ngaji diri runner nu, ngudag bakal disebut chaser nu.

 

? sangsara ieu ngungsi ka

 

runner mingpin ka awakening chaser spiritual Eta bakal jadi bingung tanpa nyaho naon anu lumangsung. Na, runner narrowing pikir kuring hayu anjeunna mungkir dirina, ?ta gampang atawa ngalepatkeun grudge Dari sorangan ngalawan lawan. nagara pisan nyeri, ?ta bisa jadi jelema teu kaampeuh.

 

Sanajan kitu, lamun bener dua jalma t?h jiwa kembar, runner nu teu gaduh ti lumpat jauh lantaran kuring jadi hate hal chaser. Bari Abdi bogoh deeply, ngarasa sieun mun nempo sorangan yen manehna henteu nyaho chaser nu, anjeun geus ngaji diri. Kusabab hubungan mangrupakeun hal anu tingkat jiwa, moal hal nu bisa ngira y?n nyobian pikeun ngaronjatkeun.

 

Jadi, Chaser, Anjeun kedah buang jauh sakali obsesi of runner nu. Na, upami urang ningkat kana Polandia sorangan, kami bisa ngabag?akeun awakening spiritual.

 

di separation nu
tahap kaopat mun anjeun bangun di saling ngaliwatan periode, deui staring di sorangan ku ninggalkeun ieu saling, bisa bisa disebutkeun y?n bener jaman nambahan sorangan ku kituna mun bisa bogoh ka diri. Mun Norikoere cobaan ieu, kasebut nya?ta dimungkinkeun pikeun m?nta awakening spiritual ka silih, sarta anjog nepi ka dinya kuring tungtungna bisa lumangsungna tahap salajengna tina jiwa kembar.
Mun urang, urang tiasa ngabag?akeun a awakening spiritual.

 

di separation nu
tahap kaopat mun anjeun bangun di saling ngaliwatan periode, deui staring di sorangan ku ninggalkeun ieu saling, bisa bisa disebutkeun y?n bener jaman nambahan sorangan ku kituna mun bisa bogoh ka diri. Mun Norikoere cobaan ieu, kasebut nya?ta dimungkinkeun pikeun m?nta awakening spiritual ka silih, sarta anjog nepi ka dinya kuring tungtungna bisa lumangsungna tahap salajengna tina jiwa kembar.
Mun urang, urang tiasa ngabag?akeun a awakening spiritual.

 

di separation nu
tahap kaopat mun anjeun bangun di saling ngaliwatan periode, deui staring di sorangan ku ninggalkeun ieu saling, bisa bisa disebutkeun y?n bener jaman nambahan sorangan ku kituna mun bisa bogoh ka diri. Mun Norikoere cobaan ieu, kasebut nya?ta dimungkinkeun pikeun m?nta awakening spiritual ka silih, sarta anjog nepi ka dinya kuring tungtungna bisa lumangsungna tahap salajengna tina jiwa kembar.