Kembar Seoul panggung panggung kagenep salaku "awakening" nya?ta

Nyanghareupan separation dina peringkat kaopat hal nyata [3500 yen Free pangajen] mun psychics sahiji mun meunang jalan

 

 

jiwa kembar panggung, deui staring di sorangan di antara panggung kalima anjeun di kajauhan, ieu periode anu boga tujuan pikeun awakening spiritual pikeun ningkatkeun pidangan sorangan. jaman ka ngahampura sakabeh jalma di sabudeureun teu ukur lawan, ku tuang nu cinta saratna, baris lumangsung r?sonansi jiwa.

 

ngaliwatan pros?s, ?ta bakal tiasa lumangsungna panggung kagenep, nu tahap salajengna. Dina tahap ieu, abandoning sagemblengna nu ego anu geus bray nepi ka kiwari, urang tiasa naek ka panggung luhur sakumaha jalma.

 

moal keur diri, pikir ngeunaan naon anu bisa dilakukeun keur jalma tanpa nanyakeun keur balik, sarta nampa penampilan abdi tina bebeneran, awak sarta pikiran datangna pinuh ?nergi ngasupkeun hiji awakening spiritual anjeun bakal nempo. Lamun kasebut nya?ta dimungkinkeun pikeun lumangsungna

 

ka panggung ieu, r?ngs? waktu separation, nu geus endured panjang, anjeun bisa lumangsungna tahap ahir.

 

Dina spiritual

 

tahap ieu y?n cinta

 

? saratna lamun pinuh ngabag?akeun awakening nu dituang kana sakab?h rahayat, buang jauh sagala ego anu geus dibudidayakan ti pangalaman jeung pangaweruh ngeunaan jaman baheula, jiwa nu geus sumanget ngahudangkeun urang neruskeun cara. Lajeng, ?ta geus euweuh kamungkinan mikir ngeunaan hal di untung jeung rugi, ?ta bakal jadi tuang cinta saratna ka sadaya jalma.

 

aya, euweuh ego, kayaning ?ta mikir og? pikeun jalma anu jiwa kembar sarta ambient. Pikeun sakab?h kajadian anu lumangsung dina sorangan, katampa sarta eta geus jadi saloba mungkin, sareng panghampura, jeung anjeun tiasa gaduh cinta dina.

 

Ieu, abdi ngartos yen Allah mangrupa acara nu dibawa baris ngakibatkeun nampa sagalana.

 

? sagalana narima n?tral dina

 

nampa sagalana, tur jadi jadi tinggaleun ukur keur alam dibawa ngeunaan ku Allah, pikeun nyimpen sorangan Teu hal kesel Rusubete, bakal ditarima di n?tral. Ieu nyeri nu kungsi lolos nepi ka kiwari, raray kana t?mbok malah tanpa ulah, anjeun ?ta sieun hayu diri rasa Allah jeung mayapada moal panjang.

 

?ta naha, anu cinta saratna teu neangan balik bakal bisa n?mbak sabudeureun. Cinta jadi n?tral bakal jadi kaluar liwat hal, lamun bisa ngangkat diri nepi aya, anjeun bakal bisa ngabalukarkeun r?sonansi tina jiwa kembar anjeun jauh geura-giru. Nalika

 

geus dileupaskeun tina ego datang ka
tahap ieu jadi gampang, ieu teuas dugi kiwari ngaleungit, anjeun bakal ngarasa kawas contented geus dib?baskeun tina ego. Lajeng, anjeun bakal aya bewara nu anjeunna ngaleungit sered kana dugi kiwari biasa comfortably. Ieu teh awakening spiritual dina rasa leres kalimah.

 

ningkatkeun sorangan, lamun kasebut nya?ta dimungkinkeun pikeun impart ka sadar sabudeureun cinta saratna, reuni ti jiwa kembar anu ngantosan geura di dinya.