Twin nuk mund t? martohen n? Seul, edhe t? ecin nj? jet? t? ve?ant?

Marr?dh?nia n? mes shpirtit binjak ?sht? fati i v?rtet? i pal?s tjet?r p?r t? t?rhequr metod?

 

 

p?r t? marr? [3500 jen vler?sim Free] p?r psikologji jo domosdoshm?risht vet?m lidhur domosdoshm?risht n? k?t? bot?.

 

sigurisht, sepse kjo ka kuptim p?r t? p?rmbushur mrekullueshme n? k?t? bot?, t? ribashkohen p?rfundimisht vizituar nga nj? ndarje e p?rkohshme, ajo ?sht? gjithashtu shpesh ?on n? martes?. Megjithat? kjo nuk ?sht? ai q? ?sht? i vendosur, p?r t? rritur e tyre me nj?ri-tjetrin, ?sht? ajo q? t? vizitoni ribashkimin n? koh?n e rritjes s? shpirtit.

 

Megjithat?, dy njer?z nuk ?sht? e mjaftueshme p?r t? bashkuar me an? t? ndarjes, ajo gjithashtu do t? paraqes? ??shtjen p?r t? ecur nj? jet? t? ndryshme. Kjo ?sht?, kund?rshtari nuk do t? thot? nj? shpirt binjak, por ne duhet t? mendojm? dhe nuk plot?sojn? elementet e m?nyr? q? t? jet? i lidhur n? k?t? bot?. P?rve? k?saj, n? m?nyr? q? t? shpirtit binjak ?sht? me t? v?rtet? nj?, duhet t? kap?rcejn? hidhur t? konsiderueshme. N?se ju nuk mund t? qart? at?, ai arrin ndarja e paprekur, pa Soitogeru nj? jet? n? martes?. N?

 

twin Seoul

 

binjake Seul jo t? mir? t? jen? t? lidhura pse
? 2 njer?z nuk jan? t? lidhura nuk mund, e cila ?sht? e lidhur edhe si takova p?r t? p?rmir?suar ??shtjen e shpirtit, 2 persona t? jet? i lidhur do t? konsiderohet t? jet? b?r? si vendim ndaj Per?ndis? dhe jo e mir?. Nuk pritet q? t? p?rmir?sojn? nj?ri-tjetrin duke qen? s? bashku, n? qoft? se ju nuk mund t? shkojn? drejt lumturis? e v?rtet?, fati do t? shqyej? shpirtin binjak.

 

? n? n? m?nyr? q? t? b?het dhe jan?

 

binjake Seul dhe nj? q? shum? t? k?rkuar p?r pal?n tjet?r, hidhni mendimet dhe konceptet egoist n?p?r disa faza, ajo do t? duhet t? jap? dashuri pa kushte. Prandaj, ju mund t? mb?shtetet n? pal?n tjet?r, edhe n? qoft? se m? shum? nj?ri-tjetrin t? t?rhequr nj?ri-tjetrin fort, t? tilla si apo shpresojn? p?rfundimin e vendit e cila nuk ?sht? e mjaftueshme t? tyre, dy persona dhe jan? duke k?rkuar nj? partner p?r t? egoizmit do t? jet? e detyruar ecur nj? m?nyr? t? ndryshme . Pjesa q? un? nuk dua t? shoh

 

? Q?

 

twin Seul ka ndar? fillimisht nj? shpirt q? mo?al t? par?, ajo thot? se ?sht? prania, sa nuk pasqyrojn? n? nj? tjet?r nj? prej tyre. P?r k?t? arsye, ju mund t? shihni ndonj?her? veten se un? nuk dua t? shoh pal?n tjet?r. P?rve? k?saj, q? ajo shpesh ?sht? se ai ka pjes?n e kund?rt, ekzistojn? edhe raste q? ?ojn? n? nj? mo?al duroj? m? p?r t? par? at? pjes?.

 

Pasi ju p?rjetojn? nj? ndarje pa ?oj? n? martes? me njer?z q? duken nj?
n?se twin Seoul konsiderojn? dhe nj? ishte gjykimi p?r t? rritur shpirtin, ju do t? shijoni dhimbjen, t? tilla si koha ?sht? grisur shpirtin. P?rve? k?saj p?r t? rritur shpirtin, sepse ajo ?sht? gjithashtu nj? vep?r e p?rjeton trauma e g?rvishtjet dhe k?t? bot? q? mbante n? nj? jet? t? m?parshme, mund t? jet? e dhimbshme.

 

p?r mendime t? tilla, t? gjith? ?sht? p?rvoj? e hidhur e t? l?moj? shpirtin. Kjo pasi kalon p?rvoj? e hidhur ?sht?, do q? ju jeni edhe n? qoft? se shpirti ?sht? m? af?r t? lart? dimensionale si ka pasur nj? ndarje e shpirtit binjak, t? rritet m? t? m?dha t? njeriut.