Twin Seoul faz? n? faz?n e tret?, si nj? "kriz?" ?sht?

psikologji t? v?rtet? p?r [3500 jen vler?sim Free] p?r t? marr? rrug?n takim

 

 

binjake Seul, shpirti do t? largohet n? shtat? fazat si rregullimin p?rfundimtar p?r t'u b?r? nj?. Ajo luan nj? takim trondit?se n? faz?n e par?, por do t? p?rjetojn? nj? zgjim shpirt?ror, dhe b?het n? faz?n e dyt? kapur n? p?rvoj?n dhe njohurit? e fituara n? dit?n e dit?-p?r-q? ?sht? shpenzuar n? nj?ri-tjetrin, kund?rshtari nga vetja marra nga imprinting ose un? mendoj se ankthi apo dyshim.

 

dhe faza e ardhshme ?sht? faza e tret?. N? k?t? faz?, ajo fshi egon q? ?sht? zhvilluar deri tani, n?se ju mund t? veproj? p?r t? l?n? shpirtin t? t?rhequr nj?ri-tjetrin ?sht? ?el?si. Megjithat?, p?r ata t? cil?t kan? qen? t? hidh?ruar nga p?rjetojm? dashurin? e kaluar, p?r t? braktisur egon kultivuar nga p?rvoja ?sht? se shum? e frikshme, nuk do t? jet? edhe m? e v?shtir?.

 

Prandaj, ajo do t? jet? nj? l?nduar p?r t? mos u hedhur posht? plot?sisht egon me nj?ri-tjetrin. Kjo ?sht? edhe nj? prov? q? ?sht? imponuar n? m?nyr? q? t? b?het nj? shpirt dhe shpirt?risht plot?sisht zgjuar, me t? v?rtet? binjak Seoul duhet t? kap?rcejn? k?t? p?rvoj? e hidhur ?sht? se ne nuk mund t? b?het nj?.

 

n? k?t? faz? ?sht? e shoq?ruar nga nj? dhimbje e madhe, por se si do t? shkoj? ose duke luftuar me pik?n e vetja. Kapur n? konceptin e dashuris? s?

 

kusht?zuar, n? faz?n e

 

tret? t? p?rplasjes ?sht? torturuar dashuria e

 

? kaluara me kusht q? ndodh me shpirtin binjak, nga p?rvoja e m?parshme t? dashuris? s? tyre, e cila u p?rjetua n? faz?n e dyt? ankthi dhe, pasi vuante n? dyshim t? pal?s tjet?r, do t? mohoj? pala tjet?r nuk mund t? p?rballoj? vuajtjet. Deri m? tani i dashuri nuk ?sht? dashuria e shpirtit binjake, ajo ?sht? e ato t? on-imponuar disa kushte me nj?ri-tjetrin, por t? ?oj? n? q? do t? refuzoj? pal?n tjet?r duke mos justifikuar me kusht.

 

Megjithat?, n? vend t? dashuris? t? m?parsh?m me kusht, n? faz?n e tret?, ajo hapa njoftim p?r t? dashur partnerin pa kushte. Prandaj, me p?rvoj? si n? t? kaluar?n, konceptin e dashuris? s? kusht?zuar disponueshme Ose Terra ?sht? e r?nd?sishme. Konceptet
zhvilluara n?

 

kaluara p?rjetojn? dashurin?
? ankthit dhe kapur shum? n? dyshim bien ndesh me pal?n tjet?r, kjo nuk do t? hidhet leht?. Ankthi dhe dyshimi q? vjen nga ky koncept, n? faz?n e tret? do t? b?hen m? t? m?dha. Pastaj, t? mbajtur m? stabilitetin e emocion, ajo do t? jet? edhe partner dhe shum? her? p?rplasen.

 

pavar?sisht k?shtu q? ?sht? nj? gjendje e dhimbshme, ende dy njer?z t? t?rhequr nj?ri-tjetrin me forc? do t? vazhdoj? t? then? premtimin. Me fjal? t? tjera, n? m?nyr? q? t? p?rmbush?, nd?rsa mbajtjen e nj? vuajtje t? madhe q? vjen nga ankthi dhe dyshimi, kjo nuk do t? shp?tojn? nga vuajtjet.

 

shpirti binjak n?p?r k?t? faz? n?
Faza e tret? p?r ndarjen e faz?s s?, do t? vendosen shtr?ngimit t? madh. N? qoft? se nuk e p?rjashton egon e deri m? tani, edhe atje do t? zhvillohet n? kund?rshtim me shpirtin binjak p?r t? luftuar t? m?dha. I ardhsh?m i k?saj faze, ndarja e faz?s s? ?sht? duke pritur.

 

Megjithat?, reciprokisht t? rritur nj?ri-tjetrin pas nj? ndarje, n? qoft? se ju e dini faktin se nuk ?sht? e nevojshme edhe p?r t? hedhur larg egon, ne mund drejt p?rfundimit t? faz?s s?. Si ajo mund t? p?rballoj? kjo periudh? do t? jet? e r?nd?sishme.
N? dysheme, ajo do t? vendosen shtr?ngimit t? madh. N? qoft? se nuk e p?rjashton egon e deri m? tani, edhe atje do t? zhvillohet n? kund?rshtim me shpirtin binjak p?r t? luftuar t? m?dha. I ardhsh?m i k?saj faze, ndarja e faz?s s? ?sht? duke pritur.

 

Megjithat?, reciprokisht t? rritur nj?ri-tjetrin pas nj? ndarje, n? qoft? se ju e dini faktin se nuk ?sht? e nevojshme edhe p?r t? hedhur larg egon, ne mund drejt p?rfundimit t? faz?s s?. Si ajo mund t? p?rballoj? kjo periudh? do t? jet? e r?nd?sishme.
N? dysheme, ajo do t? vendosen shtr?ngimit t? madh. N? qoft? se nuk e p?rjashton egon e deri m? tani, edhe atje do t? zhvillohet n? kund?rshtim me shpirtin binjak p?r t? luftuar t? m?dha. I ardhsh?m i k?saj faze, ndarja e faz?s s? ?sht? duke pritur.

 

Megjithat?, reciprokisht t? rritur nj?ri-tjetrin pas nj? ndarje, n? qoft? se ju e dini faktin se nuk ?sht? e nevojshme edhe p?r t? hedhur larg egon, ne mund drejt p?rfundimit t? faz?s s?. Si ajo mund t? p?rballoj? kjo periudh? do t? jet? e r?nd?sishme.