Twin Seoul Faza e kat?rt faz? "kontrabandist dhe ndjek?s (periudha heshtur, periudh? stanjacioni)" dhe

N?p?r rrug?n e v?rtet?

 

 

twin Seoul marr? [3500 yen Pa vler?sim] p?r psikologji ?sht? nj? faz? e shtat?, me t? v?rtet? n? hapin e deri n? jet? nd?rfutur n? nj? nga shpirtit, faza e kat?rt ?sht? periudha e v?rtet? e dhimbshme kjo mund t? b?het. N? k?t? faz?, sepse dy prej ndarjes po vjen.

 

fuqish?m p?rplasje n? faz?n e tret?, pas p?rjetuar dhimbje t? thell? p?r nj?ri-tjetrin, nj?ri ?sht? nj? leht?sim p?r t? mos p?rballoj? dhimbjen, dhe konfuzion se tjet?r ishte papritur larg pal?s tjet?r, k?shtu ndjekje kund?rshtarin I.

 

kjo distanc?, ju nuk duhet t? tkurret aq koh? sa ju nuk e hedhin larg egon q? e ka shkaktuar p?r?arje n? rastin e dyt? n? faz?n e tret?. Ndonj?her?, ajo gjithashtu se do t? vazhdoj? ndarjen e shtetit gjat? periudh?s mjaft t? gjat? kohore.

 

Por kuptimi i v?rtet? i k?saj faze nuk ?sht? t? mbani mend p?r t? kapem p?r pal?n tjet?r q? u largua p?rs?ri, un?, urdh?r i till? q? t? synoj? nj? zgjim shpirt?ror p?r t? rritur e tyre. N?se Kizukeru p?r k?t? q?llim, do t? jet? nj? test i madh i faz?s s? kat?rt.

 

ego dhe konceptet n?se ndiqte m? larg shkojn? binjake Seulin marr?dh?niet e tyre

 

? kontrabandist dhe ndjek?s

 

q? ka akumuluar n? jet?n dhe dashurin? p?rvoja e s? kaluar?s Chase, ajo krijon nj? shum? t? mohimit. Pastaj, emocioni ?sht? b?r? dhe mentalisht t? jet? n? nj? gjendje t? paq?ndrueshme me forc?, por jo edhe aq q? do t? refuzoj? me forc? kund?rshtarin.

 

Si rezultat, nj?ri-tjetrin goditi ankth dhe dyshim p?r nj?ri-tjetrin, edhe un? t? ndjeni nj? dhimbje t? fort? kund?rshtarin e tij. N?se ju duroj? m? p?r k?t?, ?sht? q? t? p?rpiqen p?r t? shp?tuar nga marr?dh?nia. Dhe, nj? tjet?r q? u ikin nga p?rpara papritmas syve, ndjekje duke u p?rpjekur d?shp?rimisht p?r t? rimarr? disi kund?rshtarin. N? k?t? marr?dh?nie, i cili m? mir? p?r t? drejtuar larg kontrabandist, ndjekje do t? referohet si ndjek?s.

 

? vuajtja kishte ikur n?

 

runner e cila ?on n? nj? zgjim shpirt?ror ndjek?s Ajo do t? b?het hutuar pa e ditur se ?far? ka ndodhur. Dhe, kontrabandist ngushtimi mendoj se un? le ta mohoj? vetveten, ajo ?sht? e leht? apo faj vet? m?ri tyre Dari kund?r kund?rshtarit. Shteti ?sht? shum? e dhimbshme, mund t? jen? ato t? padurueshme.

 

Megjithat?, n?se ju me t? v?rtet? dy njer?z ?sht? nj? shpirt binjak, kontrabandist nuk ka se ik?n, sepse un? u b? nj? ndjek?s gj? e urrejtjes. Nd?rsa un? dua thell?, ndjejn? frik? p?r t? par? n? vete se ai nuk e di ndjek?s, jan? q? ju keni ikur. Q? marr?dh?nia ?sht? nj? gj? e nivelit t? shpirtit, jo di?ka q? mund t? mendohet se duke u p?rpjekur p?r t? p?rmir?suar.

 

Pra, gjahtar, ju duhet t? hedhin larg nj? her? makthi t? kontrabandist. Dhe, n? qoft? se ne u rrit n? polonisht e tyre, ne jemi n? gjendje p?r t? mir?pritur zgjim shpirt?ror.

 

n? ndarjen
faz?n e kat?rt, kur ju zgjoheni n? nj?ri-tjetrin n?p?rmjet nj? periudhe, p?rs?ri ndezur n? veten time duke e l?n? ?sht? nj?ri-tjetri, mund t? thuhet t? jet? nj? t? v?rtet? periudh? p?r rritjen e tyre n? m?nyr? q? t? jet? n? gjendje t? duash veten. N?se Norikoere kjo p?rvoj? e hidhur, ?sht? e mundur p?r t? marr? nj? zgjim shpirt?ror me nj?ri-tjetrin, dhe arriti deri atje un? m? n? fund t? jet? n? gjendje p?r t? vazhduar n? faz?n e ardhshme t? shpirtit binjak.
N?se ne, ne mund t? mir?presim nj? zgjim shpirt?ror.

 

n? ndarjen
faz?n e kat?rt, kur ju zgjoheni n? nj?ri-tjetrin n?p?rmjet nj? periudhe, p?rs?ri ndezur n? veten time duke e l?n? ?sht? nj?ri-tjetri, mund t? thuhet t? jet? nj? t? v?rtet? periudh? p?r rritjen e tyre n? m?nyr? q? t? jet? n? gjendje t? duash veten. N?se Norikoere kjo p?rvoj? e hidhur, ?sht? e mundur p?r t? marr? nj? zgjim shpirt?ror me nj?ri-tjetrin, dhe arriti deri atje un? m? n? fund t? jet? n? gjendje p?r t? vazhduar n? faz?n e ardhshme t? shpirtit binjak.
N?se ne, ne mund t? mir?presim nj? zgjim shpirt?ror.

 

n? ndarjen
faz?n e kat?rt, kur ju zgjoheni n? nj?ri-tjetrin n?p?rmjet nj? periudhe, p?rs?ri ndezur n? veten time duke e l?n? ?sht? nj?ri-tjetri, mund t? thuhet t? jet? nj? t? v?rtet? periudh? p?r rritjen e tyre n? m?nyr? q? t? jet? n? gjendje t? duash veten. N?se Norikoere kjo p?rvoj? e hidhur, ?sht? e mundur p?r t? marr? nj? zgjim shpirt?ror me nj?ri-tjetrin, dhe arriti deri atje un? m? n? fund t? jet? n? gjendje p?r t? vazhduar n? faz?n e ardhshme t? shpirtit binjak.