Aura e kuptimit dhe takimi p?r t? p?rmbushur binjak Seoul

▼ (l?viz n? nj? klik) k?t? faqe t? paragrafit

 

?sht? aura q? plot?son shpirtin binjak? N? m?nyr? p?r t? t?rhequr reciprokisht n? shpirt hequr konceptin
fikse leht? t? rr?zohet marr?dh?nie brisht? me
binjak Seul CHECK
Twin Soul u b? nj? njeri i v?rtet? [3500 yen Pa vler?sim] p?r psikologji e p?r t? marr? rrug?n

 

 

koh? m? par? ndau shpirtin ?sht?, domosdoshm?risht t? jetuar gjithmon? n? t? nj?jt?n kjo bot? dhe mjedis t? ngusht? nr. ?sht? e mundshme p?r t? p?rmbushur shpirtin binjak kurr? t? lart?, por mund t? ket? q? n? m?nyr? q? t? p?rmbush? p?r t? p?rmbushur. Kur ndesheshin me nj? shpirt

 

binjake, nuk ?sht? p?rfshir? kuptim. Kjo ?sht?, deri m? tani ego ?sht? marr? n? t? gjall?t ket? jet? dhe stereotipe, gjithashtu d?shmoi plag?t vuajtur n? nj? jet? t? m?parshme, ?sht? p?r t? larguar. K?to gj?ra do t? parandaloj? bashkim i dy shpirtrave. Si rezultat, ne n? k?t? bot? ka edhe nuk mund t? jet? rast fusion.
n? m?nyr? q? t?
binjak Seul t? shkrirjes, ju do t? kan? nevoj? p?r nj?ri-tjetrin t?rheqin nj?ra-tjetr?n n? nivelin e shpirtit. Kuptojn? at?, p?r t? marr? nj? kuptim t? lumturis? d?rrmuese, jan? liruar nga ato kapur veten duke hequr konceptin padobishme, kjo ?sht? nj? e r?nd?sishme p?r t? kapur energjin? e nj?ri-tjetrit n? nj? nivel t? lart?. Disa atmosfer? t? p?rmbushur

 

shpirtin binjak? Kur ndeshi n? nj?
binjak Seul, ajo ?sht? e th?n? q? t? ket? nj? shenj? t? till?.

 

? lover ose mik i ngusht?, familjes dhe divorci p?r

 

shum? vite q? datojn? q? t? ket? t? dashurin dhe mik t? mir?, kur ju i l?shoni n? familje e r?nd?sishme dhe disi, ju do t? duan t? shijojn? nj? ndjenja mjaft t? dhimbshme n? jet?n time. N? k?t? m?nyr? ndarja, t? tilla si dridhje jet?n, ka qen? nj? barazim p?r t'u takuar me fatin e shpirtit binjak.

 

? humbasin at? q? ishte nj? pasion

 

t? tilla si, p?r shembull, t? vazhdoj? m? p?r t? humbur pun?n t? ket? qen? e v?shtir? p?r t? ndjehen me vler? t? jetes?s, edhe nj? sport q? ishte futur n? t? plagosurit p?r t? punuar, t? m?dha kur ka nj? ngjarje me nj? ndjenj? t? humbjes, ju mund Twin Seoul shfaqet para syrit si ka kush do t? mb?shtes? at?. Sama kufirin e

 

? jet?s dhe vdekjes Bailout

 

shum? aksidenti ose s?mundje kur p?r shkak, edhe n?se ajo ?sht? p?rvoja e enden n?p?r nj? t? jet?s kufitare ose vdekjes, ?sht? nj? atmosfer? q? i plot?son shpirtin binjak. Pas gjendjes s? jasht?zakonshme q? shpirti do t? zhduket nga kjo bot?, ai do t? jet? edhe t? mendohet si nj? tjet?r shpirti ?sht? n? koncert.
n? m?nyr? q? t?
takime binjake shpirtin n? m?nyr? q? t?
stereotipat t?rhequr reciprokisht n? shpirtin hequr mund t?, ajo ?sht? e nevojshme p?r t? hequr konceptin akumuluar fikse dhe k?t? bot? at? q? ka qen? e mbante n? nj? jet? t? m?parshme. Kur p?rvoja e dhimbshme n? jet? ?sht? nj? shenj? paralajm?ruese p?r t? p?rmbushur Seul binjake, p?r t? larguar nj? nocion dhe g?rvishtjet e till?, ajo mund t? zgjoheni e p?r t? jetuar n? mbetjet e shpirtit.

 

binjak Seoul dhe procesi p?r fusing nuk ?sht? vet?m kurr? t? jen? t? lumtur, vjen hidhur e madhe. Megjithat?, vendi i par? i nj? prej shpirtit ?sht? i ndar? n? dy pjes?, sepse ?sht? p?r t? m?suar p?r t? kap?rcyer nj? num?r sfidash, ajo thot? se e dhimbshme ?sht? gjithashtu e nevojshme n? m?nyr? q? shpirti t? kthehet n? nj? t? till?.