Twin Seoul faz? faz?n e gjasht? si "zgjim" ?sht?

T? ballafaquar me ndarje n? faz?n e kat?rt t? gj? e v?rtet? [3500 yen Pa vler?simit] p?r psikologji e p?r t? marr? rrug?n

 

 

shpirtin binjak e faz?s s?, p?rs?ri ndezur n? veten time n? mes faz?n e pest? q? jan? n? nj? distanc?, Kjo ishte periudha q? ka p?r q?llim t? zgjimit shpirt?ror p?r t? rritur e tyre. Periudha p?r t? falur t? gjith? njer?zit p?rreth jo vet?m kund?rshtarin, duke derdhur dashurin? e pakusht?zuar, do t? ndodh? rezonanc? t? shpirtit.

 

p?rmes procesit t?, ajo do t? jet? n? gjendje p?r t? vazhduar n? faz?n e gjasht?, e cila ?sht? n? faz?n e ardhshme. N? k?t? faz?, duke braktisur plot?sisht vetja se ?sht? kapur deri me tani, ne mund t? rritet n? nj? stad m? t? lart? si person.

 

jo p?r veten, mendoni se ?ka mund t? b?het p?r nj? person pa pyetur p?r kthim, dhe t? pranoj? pamjen time t? s? v?rtet?s, trupi dhe mendja t? vijn? plot energji hyr? n? nj? zgjim shpirt?ror ju do t? shihni. N?se ?sht? e mundur p?r t? vazhduar

 

n? k?t? faz?, p?rfundoi koha e ndarjes, t? cilat kan? duruar gjat?, ju mund t? vazhdoj? n? faz?n p?rfundimtare.

 

N? shpirt?rore

 

k?t? faz? se dashuria e

 

? pakusht?zuar kur mir?presim plot?sisht zgjimi derdhur n? t? gjith? njer?zit, hedhin larg t? gjith? vetja e q? ka qen? e kultivuar nga p?rvoja dhe njohurit? e s? kaluar?s, shpirti ?sht? shpirti zgjuar ne do t? vazhdojm? t? m?nyr?. At?her?, ajo ?sht? m? e mundur p?r t? menduar p?r gj?rat n? fitim dhe humbje, ajo b?het n? m?nyr? t? derdh dashurin? e pakusht?zuar p?r t? gjith? njer?zit.

 

ka, nuk ka ego, t? tilla si ajo ?sht? p?r t? menduar mir? p?r njer?zit e shpirtit binjak dhe ambientit. P?r t? gjitha ngjarjet q? ndodhin n? e tyre, pranohet dhe ajo ?sht? b?r? sa m? shum? t? jet? e mundur, dhe falje, dhe ju mund t? ket? dashuri.

 

Kjo ?sht?, un? e kuptoj se Per?ndia ?sht? nj? ngjarje q? solli do t? ?oj? p?r t? pranuar ?do gj?.

 

? gjith?ka pranoj? neutral ?sht?

 

t? pranoj? ?do gj?, dhe k?shtu t? lihet vet?m p?r natyr?n e sjella nga Per?ndia, p?r t? v?n? m? vete Jo gj?ra t? m?rzitur Rusubete, do t? pranohen n? neutral. ?sht? e dhimbshme q? i kishin shp?tuar deri m? tani, ball? p?r mur edhe pa shmangur, ju nuk ?sht? m? frik? t? le veten ndjenja e Zotit dhe universit.

 

Kjo ?sht? arsyeja pse, dashuria e pakusht?zuar p?r t? mos k?rkuar kthimin do t? jet? n? gjendje p?r t? xhiruar rreth. T? duan t? jet? nj? neutral do t? b?het nj? gj? t?r?sisht, n? qoft? se ju mund t? ngrej? veten deri atje, ju do t? jet? n? gjendje t? shkaktojn? rezonanc? e shpirtit binjak ju jeni larg s? shpejti. Kur

 

liruar nga vetja vijn? t?
k?t? faz? t? b?het m? e leht?, ajo ishte e v?shtir? deri m? tani zhduken, ju do t? ndiheni si nj? k?naqur jan? liruar nga vetja. Pastaj, ju do t? v?reni se ai zhduket terhiq n? deri m? tani jan? m?suar t? qet?. Kjo ?sht? zgjim shpirt?ror n? kuptimin e v?rtet? t? fjal?s.

 

rritur e tyre, n?se ?sht? e mundur t? kujtoj t? vet?dijsh?m p?rreth e dashuris? s? pakusht?zuar, ribashkim e shpirtit binjak ?sht? menj?her? duke pritur n? atje.