Twin Seul faz? faza e par? dhe "njohja (takim)" ?sht?

Twin Seoul nj? i shpirtit n? nj? m?nyr? t? v?rtet?

 

 

jeta paraardh?se p?r t? marr? [3500 yen vler?simit Free] p?r psikologji ?sht? i ndar? n? dy pjes?, ka qen? me Dell p?r t? m?suar e udh?timit n? m?nyr? q? t? rrisin ?do. Twin Seul por ka qen? se ajo ?sht? e ndar? shpesh n? dy burrat dhe grat?, ajo arsyeja ?sht? e th?n? t? jet? ve?an?risht p?r t? m?suar n? lidhje me dashurin? e burrave dhe grave.

 

binjak Seoul, ose nuk jetojn? n? t? nj?jt?n epok? shpesh, p?r nj? koh? ka hapur, t? tilla si mjedisi dhe mosh?s, t? takohen, por probabiliteti ?sht? shum? i ul?t p?r t?, q? t? takohen si rrall? besuar n? k?t? bot? Po ju. Takime

 

shpirti binjak, shpirti n?p?rmjet gjithmon? shtat? fazat e nga ana e menaxhimit t? universit ?sht? duke u p?rpjekur t? jet? nj?. Kur shpirti binjak ?sht? plot?suar, shpirti ?sht? kur t? p?rfundoj? rimish?rimi b?het nj?, ne kemi nevoj? p?r t? b?r? rregullime pas nj? periudhe t? gjat? kohore dhe n? faz?n e p?r t'u kthyer n? origjinal nj? shtet.

 

?sht? hapi i par? i faz?s "njohje (takimi)" ka qen? shpesh e th?n? t? jet? ato q? shije e kuptim shpirt?ror.

 

binjak Seoul dhe u takua

 

? shpirti ?sht? i fuqish?m hetimet p?r shije ndjenja intensive, kur, kur u takova me shpirtin binjak

 

p?r t? kujtuar g?zimin, dhe fort i vet?dijsh?m p?r pranin? e saj, ende takimin e par?. Kur u takuam, n? t? cil?n ?sht? sulmuar shpesh nga nostalgji, si asnj?her? nuk ?sht? takuar edhe m? par?, kjo ndjenj? ?sht? ndjenj? e fort? sesa gj?ra t? tilla si disi. gjysma deri tani m? u takuan t? trupit nuk ka qen? g?zimi i dukej se un? do t? shfaqet n? t? gjith? sip?rfaqen.

 

? kur u takuan

 

binjak Seulin p?r t? p?rfshir? rreth n? k?rkim t? an?n tjet?r, pala tjet?r do t? ket? th?n? se kur u takova me njer?z t? tjer? me ndikim shkon n? m?nyr? t? qart? t? ndryshme. nuk mund t? kontrolloj? se shpirti t?rheqin nj?ri-tjetrin me forc? m? vete, nganj?her? rezulton n? Tsuppashi 'duke k?rkuar nj? partner, periferin? e njer?zve dhe mjedisin kur veprimi i saj Ka edhe t? p?rfshij?. N?

 

? shtetit zgjuar frym?sisht

 

faza e par?, shpirti i nj?ri-tjetrit ?sht? shpirt?risht shtet zgjuar. Soul me nj?ri-tjetrin dhe t? njohin nj?ri-tjetrin, ne do t? shkojm? nj?ri-tjetrin p?r t? rritur nivelin e shpirtit. Prandaj, ajo ?sht? sulmuar nga nj? kuptim nuk ka aq Aragai n? veten e tyre.

 

faza e par? e takimit binjake Seul ?sht? momenti
binjake Seoul t?rhequr niveli shpirti ?sht? momenti p?r t? t?rhequr nj?ri-tjetrin n? nivel shpirt p?rtej pozit?s dhe personalitetit t? nj?ri-tjetrit, p?r shkak dhe si. Ky moment, por ?sht? gjithashtu shpesh nj? form? e dashuris? n? shikim t? par?, jo vet?m p?r arsye se p?r shkak se ajo ?sht? e preferuar look, sensuously dhe erdh?n p?r t? kaloj n? mendjen e tij, t? b?het t? dominohet nga ndjenja ajo ?sht?.

 

n? nj?ri-tjetrin duke pranuar shum? t? rehatshme q? ndjenja, ju kujtohet nostalgji dhe g?zimin q? nuk mund t? shpjegohet nga mendja. Ajo do t? jet? prova se nj?ri-tjetrin t? ndjehen nj?ri-tjetrin n? shpirt. Disa njer?z, ajo ?sht? gjithashtu tha se p?r t? shijuar ndjenjat, t? tilla si rritje n? qiell. N? qoft? se me veten nga takimi i par? sulmuar nga ndjenja pakontrollueshme t? ?uditshme, ndoshta ai person ?sht? nj? shpirt binjak.
Re ?sht?, ajo do t? jet? prova se nj?ri-tjetrin t? ndjehen nj?ri-tjetrin n? shpirt. Disa njer?z, ajo ?sht? gjithashtu tha se p?r t? shijuar ndjenjat, t? tilla si rritje n? qiell. N? qoft? se me veten nga takimi i par? sulmuar nga ndjenja pakontrollueshme t? ?uditshme, ndoshta ai person ?sht? nj? shpirt binjak.
Re ?sht?, ajo do t? jet? prova se nj?ri-tjetrin t? ndjehen nj?ri-tjetrin n? shpirt. Disa njer?z, ajo ?sht? gjithashtu tha se p?r t? shijuar ndjenjat, t? tilla si rritje n? qiell. N? qoft? se me veten nga takimi i par? sulmuar nga ndjenja pakontrollueshme t? ?uditshme, ndoshta ai person ?sht? nj? shpirt binjak.