Twin Seoul faz? Faza e pest? dhe "le t? shkoj?" ?sht?

N? nj? faz? t? v?rtet? deri n? psikologji [3500 yen vler?simit Free] p?r t? marr? rrug?n

 

 

shpirti binjak ?sht? kthyer n? nj? prej shpirtit t? origjinalit p?rs?ri, faza e pest? nj? her? le t? shkojn? e lidhjes t? pal?s tjet?r, vet? ndoshta koha t? rishikonte veten.

 

p?r dy persona t? t?rhequr nj?ri-tjetrin fort, m? b?nin t? keqen t? nd?rsjell? nd?rsa un? dua t? thell?, vrapues iku nga marr?dh?nia, gjahtar ndjekur at?, ajo ?sht? gjendja n? t? cil?n mendja ?sht? i shqet?suar, respektivisht.

 

Megjithat?, n? m?nyr? q? t? shpirtit binjak ?sht? p?rs?ri hasni, t? lidhura fort, ju do t? kan? nevoj? p?r nj?ri-tjetrin p?rsh?ndetur zgjim shpirt?ror. P?r zgjim, ajo duhet t? qart? problemet e v?na mbi nj?ri-tjetrin n? k?t? koh?.

 

N? k?t? pun?, fshi egon q? kishin pllakosur kund?rshtarin dhe veten time, ?sht? e nevojshme q? t? dor?zoj? iniciativ?n n? secil?n prej shpirtit. ?far? e b?ri at?, ?sht? liruar nga dashuria e kaluara kusht?zuar, ne mund t? derdh dashurin? e pakusht?zuar. N?

 

 

Faza e pest? binjake Seul kontrabandist dhe ndjek?s ?sht?

 

? 2 koh?n e tyre marr?dh?nie p?r nj? zgjim shpirt?ror me nj?ri-tjetrin q? t'i lihet Per?ndia, t? thirrur t? dy marr?dh?niet jan? t? l?n? t? Per?ndis? ju. Nga nj?ri-tjetri, p?rve? me nj? distanc?, ajo do t? p?rballet me secil?n prej sfidave, por Per?ndia ?sht? aq m? lejoni t? t?rhequr p?rs?ri s? bashku me natyr?n, kur t? keni arritur zgjim shpirt?ror me nj?ri-tjetrin.

 

Megjithat?, vet?m kur kontrabandist n? qoft? se ju prisni me durim thuhet n?se kthehen n? ndjek?s origjinale, nuk ?sht? rasti. Chaser her? braktisur obsesion p?r kontrabandist, ju duhet t? rishikonte at? q? zemra ime dhe shpirti ?sht? me t? v?rtet? duke k?rkuar.

 

dhe vrapuesit, do t? p?rpiqen t? harrojn? p?r t? kujtuar frik?n n? dashuri t? thell? t? Chaser, kuptova se duke k?rkuar nj? ndjek?s n? nivelin e shpirtit, ne do t? dor?zohet n? dashuri q? nuk Koe.

 

? 2 persona Chaser q? kishin qen? t? ikin n?

 

vrapues p?r t? ndjekur evolucionin n? t? nj?jt?n m?nyr?, vrapues do t? presim q? t? kthehen p?rs?ri n? origjinal e tyre, por ?sht? e nevojshme t? rritet ndezur n? veten time n? nd?rkoh?. Megjithat?, n? m?nyr? q? t? keni mjaft p?r t? rritur t? tyre, mund t? mendoni se disa njer?z nuk mund t? ribashkohen me mjaft kontrabandist.

 

Megjithat?, dy njer?z ?sht? nj? shpirt binjak, ne do t? vazhdoj? t? zhvillohet n? t? nj?jt?n m?nyr? n? secilin. Me fjal? t? tjera, n? t? nj?jt?n koh? edhe p?r t? p?rsh?ndetur zgjim shpirt?ror p?r t? rritur vet? t? mjaftueshme, ju nuk duhet t? zhvendoset ndodh. Me fjal? t? tjera, nd?rsa un? nuk mund t? ribashkohen me vrapues, un? nuk e vet? t? jet? pala tjet?r ?sht? edhe p?rgatitja ?sht? e mjaftueshme.

 

dashuri pa kushte Le drejt rreth
n? faz?n e pest? nuk ?sht? vet?m n? dijeni t? dashuris? s? pakusht?zuar q? derdhur n? shpirtin binjak t? partis?, derdhi nj? dashuri t? thell? edhe p?r njer?zit p?rreth, t? gjith? gjithashtu ju do t? k?rkohet p?r t? falur. Dashuri, s? shpejti do t? b?het e mundur t? shkaktoj? rezonanc? e shpirtit binjak. Pa ngutemi

 

, duke e ditur se dy njer?z kan? nj? k?rkes? n? nivelin e tyre shpirtin n? ?do, ju duhet t? lejoni t? t?rhequr p?rs?ri s? bashku dy popullin e Per?ndis?.
N? faz?n e pest?, jo vet?m n? dijeni t? dashuris? s? pakusht?zuar q? derdhur n? shpirtin binjak t? partis?, derdhi nj? dashuri t? thell? edhe p?r njer?zit rreth, gjithashtu do t? jet? e nevojshme p?r t? falur t? gjith?. Dashuri, s? shpejti do t? b?het e mundur t? shkaktoj? rezonanc? e shpirtit binjak. Pa ngutemi

 

, duke e ditur se dy njer?z kan? nj? k?rkes? n? nivelin e tyre shpirtin n? ?do, ju duhet t? lejoni t? t?rhequr p?rs?ri s? bashku dy popullin e Per?ndis?.
N? faz?n e pest?, jo vet?m n? dijeni t? dashuris? s? pakusht?zuar q? derdhur n? shpirtin binjak t? partis?, derdhi nj? dashuri t? thell? edhe p?r njer?zit rreth, gjithashtu do t? jet? e nevojshme p?r t? falur t? gjith?. Dashuri, s? shpejti do t? b?het e mundur t? shkaktoj? rezonanc? e shpirtit binjak. Pa ngutemi

 

, duke e ditur se dy njer?z kan? nj? k?rkes? n? nivelin e tyre shpirtin n? ?do, ju duhet t? lejoni t? t?rhequr p?rs?ri s? bashku dy popullin e Per?ndis?.