Twin Seoul faz? faz? e shtat? si "harmonia (Reunion)" ?sht?

M?nyra Genuine

 

 

kurr? t? marr? [3500 yen vler?sim Lir?] p?r psikologji, dy njer?z t? cil?t e kan? rritur e tyre me nj?ri-tjetrin p?r t? kap?rcyer gjasht? shpirtin binjak e faz?s po hyn n? nj? zgjim shpirt?ror, i madh ajo ka ardhur t? marr? nj? ndjenj? t? lumturis? p?rfundoi n? energji. Dhe ?sht? faza e shtat? ?sht? e fundit e mir?pritur.

 

jo partner vet?m, t? dy filluan t? derdh dashurin? e pakusht?zuar ?sht? gjithashtu rreth, nuk ka gj? tashm? e frikshme. Pasi t? keni arritur k?t? faz?, nj?ri-tjetrin e pyeti p?r nj?ri-tjetrin tejkalon vetja, ju do t? duan t? takohen p?rs?ri pas nj? kohe t? gjat?.

 

n? k?t? faz?, ai b?het nj? n? k?rkim t? pal?s tjet?r, ju mund t? mendoni se ai ?sht? i gjall? n? m?nyr? q? t? harmoni. Pastaj, me besimin q? e duan nj?ri-tjetrin ?sht? i pal?kundur, ju q? Sarakedase e v?rteta e paraqitjes sime hidhni egon.

 

2 populli i energjis? derdhur dashurin? e pakusht?zuar p?r popullin e shpirtit binjak dhe ambientit n?

 

faz?n e gjasht? n?

 

? pakusht?zuar AER dh?n? nj? marr?dh?nie dashuri q? rreth t? lumtur, t? gjitha fal si dhe t? b?het, dy prej shpirtit shkakton nj? rezonanc?, ju duhet t? jet? n? gjendje p?r t? t?rhequr p?rs?ri. Dhe kur ju t? luajn? nj? bashkim, ne kemi nj? marr?dh?nie q? mund t? vishen t? japin dashuri pa kushte t? pal?s tjet?r.

 

k?t? her?, e kuptuan se marr?dh?nia e tyre ?sht? nj? shpirt binjak ?sht? e shenjt? q? ka qen? sjell? nga Per?ndia, ne e kuptojm? se ka nj? lidhje t? fort?. Se ka arritur k?t? faz?, ju do t? jet? mbi t? gjitha Zoti dhe universi jan? t? bekuar. Pastaj, gj?ra t? ndryshme p?r dy persona ?sht? lumturia ?sht? dh?n?, ju mund t? ndjeheni m? t? mir? t? lumturis?.

 

? Jo vet?m q? kund?rshtari ?sht? nj?

 

binjak Seoul edhe rreth njer?zit fal?nderojn? dhe dashuri, dy njer?z q? ajo ?sht? b?r? e mundur q? t? duan sinqerisht t? jet? rreth njer?zve, dashuri edhe rreth jo vet?m me nj?ri-tjetrin ajo do t? derdh bujarisht. Ka, barazim n? qoft? se t? dy njer?zve Ju duhet mir?njohje ?sht? e tejmbushur p?r t? gjith? Align b?ri, ia them bot?s. Dhe t? jen? t? lumtur rreth, dy prej lumturis? do t? jet? kulmi. Kjo tha

 

, nuk do t? thot? q? t? pamposhtur n? vazhdim e sip?r tani jetojn?, do t? vizitoj? nj? shum?llojshm?ri t? v?shtir?. Megjithat?, mb?shtesin nj?ri-tjetrin nj?ri-tjetrin n? madh?ria e dashuri me dy njer?z, dhe gjithashtu mund t? marrin mb?shtetje nga njer?zit p?rreth, ai duhet Ikeru t? kap?rcyer ngjarjet v?shtira.

 

K?shtu dy shpirtra festoi nj? hap i shtat? i faz?s _X000D_ p?rfundimtare b?het e plot?, binjake Seoul luajti nj? harmonike, t? jet? n? gjendje p?r t? p?rfunduar shpirtrat trupit t? arritur n? faz?n e shpirt?rore shum? t? lart? Xiang. Dhe gjysma e shpirtit q? ?sht? n? k?rkim deri tani, ajo mund t? vijn? e v?rtet? n? fund t? udh?hequr.

 

p?r t? ardhur deri k?tu, ju duhet t? kalojn? n?p?r nj? num?r t? gjykimeve. Rruga nuk ?sht? n? asnj? m?nyr? nj? banes?, ju duhet gjithashtu t? hidh?ruar. Megjithat?, ajo gjithashtu mendojn? se procesi deri n? nj?ri-tjetrin p?rsh?ndes lidhjet e v?rteta, e ndezur n? veten n? nj? nj? faz?, ?sht? e r?nd?sishme p?r t? shkuar t? lahen shpirtin tuaj.
N? vend t? k?saj, ju duhet gjithashtu t? hidh?ruar. Megjithat?, ajo gjithashtu mendojn? se procesi deri n? nj?ri-tjetrin p?rsh?ndes lidhjet e v?rteta, e ndezur n? veten n? nj? nj? faz?, ?sht? e r?nd?sishme p?r t? shkuar t? lahen shpirtin tuaj.
N? vend t? k?saj, ju duhet gjithashtu t? hidh?ruar. Megjithat?, ajo gjithashtu mendojn? se procesi deri n? nj?ri-tjetrin p?rsh?ndes lidhjet e v?rteta, e ndezur n? veten n? nj? nj? faz?, ?sht? e r?nd?sishme p?r t? shkuar t? lahen shpirtin tuaj.