Twin Seul dhe gjendja e dob?t fizike

Twin Seoul e cila ?sht? e ndar? n? dy m?nyra

 

 

koh? m? par? p?r t? marr? [3500 yen vler?simi i Lir?] nj? e v?rtet? psikike, ju mund t? hasni shum? rrall? n? k?t? bot?. Twin Seoul ballafaqohet dhe ndodhin zgjim shpirt?ror nga ai moment, ndjenja ?sht? e ndryshme dukshme si kur ju t? takohet me njer?z t? tjer?.

 

dhe fshi vetja duke p?r t? promovuar nj? zgjim shpirt?ror, me derdhje kund?rshtarin dhe vet? nj? binjak Seoul dashuri pa kushte, me shpirtin q? e ndar? p?rparimet n? sken? p?r t? b?r? nj? ajo ?sht?.

 

n? k?t? proces, mund t? shkaktoj? nj? ndryshim n? gjendjen fizike. Kjo mund t? duket si i m?rzitur n? at? koh?, por ajo nuk mund t? m?sojn? n?se shkaku t? kryhet n? spital. N?se ka nj? gj? t? till?, ju duhet gjithashtu t? pranoj? se procesi i zgjimit shpirt?ror.

 

takimi zhvillohet n? ndryshimin e shpirtit binjak me zgjim shpirt?ror q? ndodh n? at? q? u takua ndryshimi

 

binjake Seoul ?sht? e lidhur shpesh me

 

? pes? shqisat, me t? v?rtet? ndryshime t? ndryshme do t? vij? n? gjendje fizike. P?r shembull, ju mund t? ndryshoj? ushqim t? preferuar, ndjenj?n e gj?rave dhe t? d?gjojn? gj?ra q? duken si ose kan? paraardh?se ndryshe, t? ndryshoj? n? lidhje me pes? shqisat n? shum? raste.

 

? gjendja fizike dhe p?r t? thyer ekuilibrin shpirt

 

nganj?her? thyer gjendjen fizike dhe ekuilib?r mendor nga ky ndryshim. Gjithashtu ajo ?sht? e referuar apo t? b?het inatosur ose papritmas pagjum?si, pa ndonj? arsye, ?sht? ajo q? mund t? shihet edhe n? gjendje t? keqe p?r shkak t? zgjimit shpirt?ror. P?rve? k?saj, Dari dhimbje t? fytit dhe gjoks edhe pse nuk ?sht? nj? s?mundje, t? tilla si ting?llim n? vesh?t dhe humbje e oreksit mund t? jet? ose ?far? ka ndodhur. P?rve? k?saj, si t? p?rzier ose mpirje t? till? ose t? mbajtura n? duart dhe k?mb?t, ajo ?sht? jo pak mund t? ?oj? m?rzitur gjith? trupin e m? tep?r se vendin e nj? organi t? caktuar.
r?nia e
? t? marr? nj? t? ?uditshme ndjenj? Kundalini zgjim

 

gjendje t? keqe fizike dhe ekuilibrit mendor, ve?an?risht Cundari Ajo ?sht? e th?n? t? jet? shkaktuar nga ajo p?rvoj? m? shum? se dy zgjimit. Do t? thot? se coiling si nj? gjarp?r ose dragua ?sht? Kundalini, nga chakra p?r t? hapur nga ana e zgjimit, energjin? p?rmes shpin? merrni ndjenja se ne ngjit p?r t? mb?shtjelljes ?sht? Kundalini zgjim.

 

Kjo Kundalini shkaktuar nga ?rregullim zgjimit quhet sindromi Kundalini, ?sht? e zakonshme n? bot?n shpirt?rore ?sht? se mosfunksionimi ?sht? shkaktuar nga zgjimit.

 

zgjim shpirt?ror q? fillon nga dhe p?r t? p?rmbushur ton?
shpirtin binjak q? mund t? shkojn? deri n? faz?n me zgjim shpirt?ror ?sht? e pashmangshme n? m?nyr? q? t? kalojn? n?p?r nj? proces n? t? cilin dy shpirtra t? b?het nj?. gjendje t? keqe fizike q? ndodh n? m?nyr? q? t? b?ni k?t?, ju t? tilla q? ju do t? t? ndodh?. ?dokush q? chakra p?rjetuar nj? Kundalini zgjim t? hapur, mund t? jet? tendenca b?het e fort?.

 

duke shkuar p?r t? p?rs?ritur nj? zgjim t? till? shpirt?ror, do t? jet? n? gjendje p?r t? shkuar deri nj? hap n? sken? q? t? b?het nj? dashuri t? sinqert? shpirtin binjak.
Duke shkuar p?r t'u kthyer Ri, ajo do t? jet? n? gjendje p?r t? shkuar deri nj? hap n? sken? q? t? b?het nj? dashuri t? sinqert? shpirtin binjak.
Duke shkuar p?r t'u kthyer Ri, ajo do t? jet? n? gjendje p?r t? shkuar deri nj? hap n? sken? q? t? b?het nj? dashuri t? sinqert? shpirtin binjak.