Twin Seoul | diferenca midis shoku i shpirtit

▼ Kjo faqe e paragrafit (l?viz n? nj? klik)

 

twin Seoul dhe soulmate ndryshim
binjake Seul dhe p?r t? p?rmbushur ajo ?sht? marr?dh?nia midis mrekullis?
binjak Seul kolaps i brisht? leht? CHECK
v?rtet? [3500 yen pages? p?r psikike Vler?simi p?r t? marr? rrug?n bot?n

 

 

shpirt?rore, ajo do t? p?rdoret fjala binjak Seoul mir?. N? p?rgjith?si, q? ju mund t? jet? i njohur ?sht? thell? i fjal?s shoku i shpirtit, mund t? besojn? disa njer?z se shpirti binjak dhe shoku i shpirtit sinonime.

 

Megjithat?, binjak shpirti dhe shoku i shpirtit ka nj? dallim t? qart?. Twin Seul dhe ?sht? fillimisht nj? prej shpirtit, ?sht? ajo q? u b? nj? me dy t? ndar? shpirtin e saj. Me fjal? t? tjera, shpirti binjak ?sht? homologu i tij, ju gjithashtu mund t? them se nj? prej tyre.

 

Arsyeja pse ishte e nevojshme p?r t? ndar? n? dy shpirtit, kur shpirti ?sht? q?llimi p?r t? p?rmir?suar dhe rritur jet?n n? jet?n e p?rtejme, dhe kur imponohet sfidat p?r t? m?suar p?r dashurin?, se m? shum? ?sht? m? e mir? p?r t? ndar? n? dy teoria se ?sht? e mundur p?r t? m?suar ?sht? e fort?.

 

Twin Seoul dhe k?tu n? diferenc?n
t? martohem shpirti, ne do t? shikojm? n? dallimin n? mes t? shpirtit t? hutuar leht? binjake dhe shoku i shpirtit.
Q?
? shpirti i gjysmave dhe shoku i shpirtit

 

shpirtit binjak ?sht? forma e nj? prej shpirtit ka b?r? nj? tjet?r qenie njer?zore ndahet n? dy, ju mund t? thuhet se shpirtin e gjysmave. Nga ana tjet?r dhe shoku i shpirtit, fillimisht shum? her? n? jet?n e kaluar ajo ishte nj? tjet?r takim shpirti shans, I marr?dh?niet q? kan? me nj?ri-tjetrin t?rhequr. Me fjal? t? tjera, kjo ?sht? arsyeja pse nuk ?sht? nj? dallim i madh n? nivelin e shpirtit.

 

? marr?dh?nia e diferenc?s

 

binjak Seul, sepse un? gjithmon? ishte fillimisht nj? prej shpirtit, lidhja ?sht? shum? e fort?. Shpirti q? ?sht? i ndar? n? dy hetimet intensive, dhe duke u p?rpjekur t? jet? nj?. L?vizja ?sht? e fort?, ajo ?sht? ndikuar edhe p?rreth dhe mjedisin n? at? koh?. P?rve? k?saj, t? b?hen gjendje p?r t? par? nj? an? t? veten time se un? nuk e di se deri m? tani n? tjetrin, ndonj?her? e dhimbshme n? at? koh?.

 

Nga ana tjet?r, nd?rsa soulmate jan? dy nga nj? tjet?r shpirt, kjo ?sht? ajo q? ishte n? marr?dh?nie t? thell? n? nj? jet? t? m?parshme. Edhe n? t? kaluar?n jeton nj?ri-tjetrin t?rhequr nga shpirti, ne kemi qen? n? rritje ?do polak t? tjera me nj?ri-tjetrin. Prandaj, p?r t? qen? me martohem shpirti mund t? kaloni nj? koh? t? qet?, ajo t? referuara si t? marr? t? p?rdoret p?r t? mbushur ndjenja. Q?

 

? takohen probabiliteti

 

binjak Seul ?sht? homologu i shpirtit tim, pala tjet?r nuk ekziston vet?m nj? person. Ajo ka qen? gjithashtu se jo domosdoshm?risht takohen n? k?t? bot?. Pasi shpirti ?sht? i ndar? n? dy, shpirti im binjak edhe t? jetojn? n? k?t? bot? ne mund t? jetojm? n? jet?n e p?rtejme. Edhe pse jetojn? n? t? nj?jt?n k?t? bot?, mjedisin dhe mosh?n, nj? model t? till? si vendin tim ?sht? ndryshe nga shum?, probabiliteti q? t? takohen duket e vog?l.

 

Nga ana tjet?r, shoku i shpirtit duket se pik? kthese e jet?s s? personit, madje edhe rolin quhet ?sht? p?rcaktuar n? nj? far? mase. P?rve? k?saj, p?r shkak se ajo ?sht? nj? shoku i shpirtit ?sht? atje disa m? tep?r se nj? person, probabiliteti se hasni n? k?t? bot? ?sht? duke u b?r? m? e lart?.

 

q? plot?son shpirtin binjak ?sht? jasht? me nj? binjak Seul dhe kjo bot? e cila mund t? quhet nj? mrekulli
tjet?r nj? prej tyre Gj? ?sht? pothuajse af?r nj? mrekulli p?r t? p?rmbushur. Kund?rshtari p?r t? ?sht? vet?m nj? person, kjo nuk do t? edhe domosdoshm?risht t? shfaqet n? af?rsi t? tyre n? k?t? bot?. N? vend t? k?saj, sepse kur kam takuar n? m?nyr? t? mrekullueshme do pyetje q? k?rkojn? p?r t'u b?r? nj? me nj?ri-tjetrin, ju mund t? v?reni shpejt ?sht? prania e shpirtit binjak.