?far? t? b?j n?se ju i p?rmbushni shpirtin ton? binjak?

Twin Soul ?sht? nj? e v?rtet? [3500 yen Pa vler?sim] p?r psikologji e p?r t? marr? rrug?n

 

 

homologun e tij nuk do t? jetojn? gjithmon? n? t? nj?jt?n epok? dhe t? nj?jtit vend. Ajo shpesh e p?rs?rit q? kalojn? nga vete gjall?. Edhe n? qoft? se ne ishim n? gjendje p?r t? p?rmbushur shpirtin binjak n? k?t? bot? ?sht? t? jet? af?r nj? mrekulli, dhe ?sht? gjithashtu nj? testament p?r shpirtin e nj?ri-tjetrit ?sht? rritur n? nj? faz? m? t? lart? me p?rvoj? e hidhur.

 

Prandaj, un? t? hasni njer?z t? cil?t duket shpirtin binjak, k?naq?sin? Let e ??past?r se ajo ishte n? gjendje t? takohet me homologun e tij. Kur u takova jo vet?m e tyre, ju duhet t? jen? t? lumtur p?r t? ribashkohen kund?rshtarin. Kjo ndjenj? e shprehur me sinqeritet, duke reciprokisht pranuar se ai ?sht? nj? shpirt binjak me nj?ri-tjetrin, do shpirti q? kishte humbur n? mes t? q?ndrojn? shum? m? t? gjat? n? kuad?r t? leht? t? vazhdoj? n? drejtim t? lumturis? p?r t'u b?r? nj?.

 

binjak Seoul si kur dy
? nj? ose ju jeni t? martuar ?sht? historia e zakonshme

 

twin Seoul Takime t? atij personi martuar ?sht?, ?sht? th?n? se kur shpirti ?sht? rritur p?r t? kap?rcyer nj? num?r sfidash ju. P?r k?t? arsye, ajo shpesh ?sht? nj? takim koha ?sht? kur ju vijn? nj? jet? t? caktuar shkall?. Kur u takova ?sht? nj? histori e zakonshme ?sht? edhe fakti se nj? ose t? dy ishin t? martuar.

 

? ??shtje

 

kund?rshtari apo fytyr?n e tij me kujdes dhe para se t? konkurrojn? n? marr?dh?nie, dhe madje edhe n? rast se jan? partner? t? bler? n? ose, ju nuk do t? jet? n? gjendje p?r t? ndaluar shpirti binjak t?rhequr nj?ri-tjetrin. Megjithat?, ju duhet t? shmangin nga t? qenit t? kapur n? k?t? ??shtje, duke injoruar partnerin ju jeni tani. Para s? gjithash, p?rballet nga e para me fatin e tyre, ne duhet t? vazhdojm? t? zgjidhet ngadal? dhe me kujdes n? dy persona. Kjo ?sht? konsideruar gjithashtu t? jet? nj? p?rvoj? e hidhur imponuar shpirtin binjak, le t? marr? p?rsip?r p?r t? gjetur m?nyr?n m? t? mir?.

 

? Fati takohen

 

shpirti binjak q? ju nuk do t? kandidoj? larg dhe p?r t? mbrojtur-s? p?r t? ?sht? gati nj? mrekulli, takova Nga fakti se ndihen nj? ndikim t? fort? n? at? koh?, ka edhe nj? rast q? t? rezultoj? n? arratisur ndaj diktatit t? zemr?s sime un? mendojn? se ajo ?sht? fati. Por kjo nuk ?sht? vet?m ?sht? fati fjala si nj? mburoj?. P?r shkak se ajo ?sht? fati, un? jam duke u p?rpjekur p?r t? Omoikomo se ne duhet dy njer?z t? l?nduar rrethinat vijn? s? bashku.

 

si? p?rshkruhet m? sip?r, situata q? nuk ?sht? i lidhur as duan t? jen? t? lidhura ?sht? nj? test i dh?n? p?r t? dy njer?zve. Kap?rcyer k?t? p?rvoj? e hidhur, edhe n? m?nyr? q? t? rritet m? t? larta shpirtin e nj?ri-tjetrit, vet?m t? pranoj? si duhet situat?n n? vend se t? arratisur, kjo ?sht? nj? e r?nd?sishme p?r t? organizuar.

 

n? k?t? m?nyr? jo vet?m q?
dashuri dhe martes? me shpirtin binjak ?sht? q?llimi, jo domosdoshm?risht t? jet? n? nj? situat? e cila ?sht? e lidhur duke i l?n? t? shkojn? edhe si u takova me shpirtin binjak. Sigurisht, kjo ?sht? e natyrshme p?r t? shprehur n? frontin e g?zimit p?r at? q? kam takuar, n?se jo mjedis t? mir?-pajisur p?r n?se dy njer?z jan? t? lidhura, ?sht? e r?nd?sishme p?r t? p?rballuar n? m?nyr? t? vendosur situat?n.

 

P?rve? k?saj, vet?m duam marr?dh?nie apo martes? si nj? m?nyr? p?r t? ecur n? shpirtin binjak nuk ?sht? nj? q?llim. Ajo gjithashtu do t? jet? nj? nga format p?r t? shkuar n? ?do ?on t? tjera si mik t? mir? t? jet?s.
N?se jo, ?sht? e r?nd?sishme p?r t? p?rballuar n? m?nyr? t? vendosur situat?n.

 

P?rve? k?saj, vet?m duam marr?dh?nie apo martes? si nj? m?nyr? p?r t? ecur n? shpirtin binjak nuk ?sht? nj? q?llim. Ajo gjithashtu do t? jet? nj? nga format p?r t? shkuar n? ?do ?on t? tjera si mik t? mir? t? jet?s.
N?se jo, ?sht? e r?nd?sishme p?r t? p?rballuar n? m?nyr? t? vendosur situat?n.

 

P?rve? k?saj, vet?m duam marr?dh?nie apo martes? si nj? m?nyr? p?r t? ecur n? shpirtin binjak nuk ?sht? nj? q?llim. Ajo gjithashtu do t? jet? nj? nga format p?r t? shkuar n? ?do ?on t? tjera si mik t? mir? t? jet?s.