Twin Seoul e cila ?sht? e ndar? n? dy m?nyrakoh? m? par? p?r t? marr? [3500 yen vler?simi i Lir?] nj? e v?rtet? psikike, ju mund t? hasni shum? rrall? n? k?t? bot?. Twin Seoul ballafaqohet dhe ndodhin...