Twin Seoul stadium zevende schotel als "harmonie (Bij)" is

Echte manier

 

 

ooit [3500 yen Gratis schatting] aan helderzienden, twee mensen die hun eigen zijn toegenomen met elkaar tot zes tweelingziel van het podium te overwinnen is het invoeren van een spiritueel ontwaken, de grote het is gekomen om een ??gevoel van geluk verpakt in energie te verkrijgen. En is de zevende etappe is de laatste van welkom.

 

niet alleen partner, de twee begon te onvoorwaardelijke liefde pour is ook rond, er is geen al eng ding. Zodra u dit stadium bereiken, elkaar gevraagd voor elkaar overstijgt het ego, wil je weer te zien na een lange tijd.

 

in dit stadium, wordt hij ??n op zoek naar de andere partij, kan je het gevoel dat hij leeft om harmonie. Dan, met de overtuiging dat van elkaar houden is onwrikbaar, je dat Sarakedase de waarheid van mijn uiterlijk gooi de ego.

 

2 personen van de energie gegoten onvoorwaardelijke liefde aan de mensen van de tweelingziel en ambient in

 

zesde etappe in

 

? onvoorwaardelijke AER gegeven een liefdesrelatie die rond gelukkig, alles vergeven als en worden, twee van de ziel veroorzaakt een resonantie, moet je in staat om weer aan te trekken. En als je een re?nie te spelen, we hebben een relatie die kan aankleden geven liefde onvoorwaardelijk aan de andere partij.

 

deze tijd, realiseerde zich dat hun relatie is een tweelingziel is heilig die over door God heeft gebracht, beseffen we dat er een sterke band. Dat het dit stadium heeft bereikt, zult u alles wat God en het universum zijn gezegend. Dan, verschillende dingen voor twee personen is geluk wordt gegeven, kunt u het beste van geluk voelen.

 

? Niet alleen tegenstander is een

 

twin Seoul ook om de mensen geven dank en genegenheid, twee mensen dat het mogelijk is geworden om oprecht lief te hebben rond mensen, liefde ook rond elkaar niet alleen Het zal royaal pour. Daarin is te trekken als de twee personen Je moet dankbaarheid is vol voor alle Align heb ik vertel de wereld. En rond om gelukkig te zijn, twee van geluk zal de climax zijn. Dat gezegd hebbende

 

, betekent niet dat onoverwinnelijk op nu te gaan wonen, zal een verscheidenheid aan moeilijke bezoeken betekenen. Echter, elkaar ondersteunen elkaar in de machtige kracht van de liefde met twee mensen, en kan ook de steun krijgen van de mensen rond, het moet Ikeru ook moeilijk gebeurtenissen te overwinnen.

 

dus twee zielen gevierd een zevende stap van
slotfase vol raakt, twin Seoul speelde een harmonieuze, in staat zijn om te voltooien lichaam zielen bereiken de geestelijke zeer hoge podium Xiang. En de helft van de ziel die opgesteld is op zoek naar nu, kan het waar om eindelijk te leiden komen.

 

om hier te komen, je moet gaan door middel van een aantal proeven. De weg is op geen enkele wijze een vlakke, moet u ook verbitterd. Het is echter ook van mening dat proces tot elkaar te begroeten de echte banden, staren naar jezelf in een een gegeven moment is het belangrijk om naar je ziel te poetsen.
In plaats daarvan, moet u ook verbitterd. Het is echter ook van mening dat proces tot elkaar te begroeten de echte banden, staren naar jezelf in een een gegeven moment is het belangrijk om naar je ziel te poetsen.
In plaats daarvan, moet u ook verbitterd. Het is echter ook van mening dat proces tot elkaar te begroeten de echte banden, staren naar jezelf in een een gegeven moment is het belangrijk om naar je ziel te poetsen.