Twin Seoul stadium de tweede fase met de "test" is

Van het ontmoeten van een manier

 

 

twin Seoul krijgen [3500 yen Gratis schatting] een echte psychische, wanneer u probeert om terug te keren naar een van de ziel, wordt gezegd om zeker te zijn door de zeven stadia te passen. In de eerste fase met elkaar te herkennen, en onderzoeken sterk en geestelijk ontwaken, maar het verleden de tijd zal stadium genaamd "test" van de tweede fase.

 

Dit wordt gezegd dat de eerste beproeving op gaan door de zeven stadia te zijn. Eenmaal voorbij de geestelijke zin, het podium te staan ??het echte probleem is de tweede fase. De "test", terwijl weten dat u zich aangetrokken tot elkaar sterk aan elkaar, is dat door rekening te houden met de werkelijke probleem gezien een van de beproeving hoe verder te gaan naar de volgende fase.

 

tot nu toe, want het is twee mensen die een heel ander leven was gekomen, zult u niet in staat zijn om een ??zo gemakkelijk zelfs de ziel van de tegenhanger worden. Tot nu toe zijn van het ego die in elk van leven heeft gecultiveerd, zal dat de streepjes te ontmoedigen om het gevoel dat in de eerste fase verkregen vertrekken.

 

bij de eerste keer van de beproeving

 

? ervaring en de tweede fase van kennis is Kaowodasu

 

twin Seoul Twin Seoul elk van de liefde ervaring wordt opgelegd, een spiritueel ontwaken dat werd ervaren in de eerste fase is vergeten Het zal krijgen. Dit is, dan dat de ziel elkaar bellen, de ervaring en kennis verkregen waarin geleefd heeft tot nu toe is om de nadruk van gevoelens te bezetten.

 

? en dat hij heeft gefaald in de liefde die ik heb meegemaakt

 

ooit om lief te hebben verkregen in inprenting van de wijze waarop deze, aanwezig zijn dienaar, zoals die op hun eigen regels die worden opgelegd door de ervaring Xiang. Zo te zeggen, dat is wat in de geest op een zodanige wijze dat de imprint is gebleven. Gevoel die elkaar sterk de eerste fase te trekken naar elkaar in de

 

, zal het vervagen met gevoeligheid deze inprenting. Vervolgens kunt u kritiek op die van de andere partij op grond van het stempelen, ook Movement, zoals of uit angst geproefd in het verleden van de liefde uiteindelijk met een gevoel van jaloezie en achterdocht die uit zal komen.

 

? ego in weerstand tegen dit land is in de moeilijke

 

ervaringen uit het verleden ego gecultiveerd is niet bedoeld om zo gemakkelijk worden afgeveegd. Te veel om gebonden te zijn door ego, zul je niet in staat zijn om de afstand te verkleinen tussen de tweelingziel. In dit stadium is het te voelen voor de eerste keer pijn is een belangrijk kenmerk van de tweede fase.

 

tweelingziel met elkaar, dat de vraag of het kan overwinnen van de beproeving is overwonnen deze tweede fase wordt weggegooid in de toekomst van de belangrijkste
zijn ego, is met het vaak moeilijk. Om deze reden is de tweelingziel van de sterke angst en lijden in de volgende fase, en je zult vaak last van de scheiding.

 

zelden, angst en lijden aan de beproeving te wissen in de tweede fase, maar u kunt overgaan tot het stadium van op het zonder intensivering op de scheiding van het podium, zou het veel beter niet te verwachten. Of de beproeving worden overwonnen, zal worden overgedragen naar de volgende fase uitgevoerd.
Het kan overgaan tot het stadium van op het zonder intensivering op de di, maar waarschijnlijk moet niet te veel verwachten. Of de beproeving worden overwonnen, zal worden overgedragen naar de volgende fase uitgevoerd.
Het kan overgaan tot het stadium van op het zonder intensivering op de di, maar waarschijnlijk moet niet te veel verwachten. Of de beproeving worden overwonnen, zal worden overgedragen naar de volgende fase uitgevoerd.