Twin Seoul stadium zesde etappe als "ontwaken" is

Geconfronteerd met scheiding in de vierde etappe van de real thing [3500 yen Gratis schatting] aan helderzienden van om plaats te

 

 

tweelingziel van het podium te krijgen, opnieuw staren naar mezelf in tussen de vijfde etappe u op een afstand, het was de periode dat zich richt op spiritueel ontwaken om hun eigen te verbeteren. De periode om alle mensen te vergeven rond niet alleen de tegenstander, door het gieten van de onvoorwaardelijke liefde, zal resonantie van de ziel optreden.

 

door het proces, zal het in staat om naar de zesde etappe, die de volgende stap. In dit stadium verlaten volledig het ego dat is gevangen tot nu toe, kunnen we stijgen naar een hoger podium als een persoon.

 

niet voor jezelf, na te denken over wat er kan worden gedaan om een ??persoon zonder te vragen voor terugkeer, en accepteer mijn uiterlijk van de waarheid, het lichaam en geest komen vol energie het invoeren van een spiritueel ontwaken u zult zien. Als het mogelijk is om

 

overgaan tot dit stadium, eindigde het moment van de scheiding, die lange tijd hebben doorstaan, kunt u overgaan tot de laatste fase.

 

In de geestelijke

 

dit stadium dat de liefde van

 

? onvoorwaardelijke wanneer deze volledig zijn blij met het ontwaken in alle mensen uitgestort, weg te gooien alle ego die is gekweekt uit de ervaring en kennis van het verleden, de ziel is de geest wakker blijven we manier. Dan is het niet meer mogelijk om na te denken over de dingen die in de winst- en verliesrekening, wordt het zo pour onvoorwaardelijke liefde voor alle mensen.

 

die er is, is er geen ego, zoals het is om goed denken aan mensen van de tweelingziel en ambient. Voor alle gebeurtenissen die zich voordoen in hun eigen, aanvaard en het is zo veel mogelijk, en vergeving te worden, en je kunt de liefde te hebben.

 

Dit is, ik begrijp dat God is een evenement dat gebracht zal leiden tot alles te accepteren.

 

? alles accepteren de neutrale de

 

accepteren alles, en dus alleen worden overgelaten aan de natuur over door God gebracht, op hun eigen te zetten Niet boos dingen Rusubete, worden in neutrale aanvaard. Het pijnlijk dat ontsnapt was tot nu toe, gezicht naar de muur, zelfs zonder te vermijden, je het niet langer bang om jezelf te laten gevoel van God en het universum.

 

Dat is de reden waarom, de onvoorwaardelijke liefde van de terugkeer niet te trachten in staat om rond te schieten zal zijn. Graag een neutraal te zijn zal een volledige ding te worden, als je jezelf kan er opstaan, zult u in staat om de resonantie van de tweelingziel u weg bent snel veroorzaken. Wanneer

 

vrijgelaten uit het ego komen naar dit stadium
makkelijker geworden, het was moeilijk tot nu verdwijnen, voelt u zich als een tevreden bevrijd van ego. Dan zult u merken dat hij slepen verdwijnen tot nu comfortabel gewend zijn. Dit is de spirituele ontwaking in de ware zin van het woord.

 

verbeteren van hun eigen, of het mogelijk is om te geven aan de omgeving op de hoogte van onvoorwaardelijke liefde, re?nie van de tweelingziel is onmiddellijk te wachten daar.