Twin Seoul stadium de eerste fase en de "erkenning (vergadering)" is

Twin Seoul ??n van de ziel in een echte manier

 

 

vorig leven te krijgen [3500 yen Gratis schatting] aan helderzienden is verdeeld in twee, is met Dell om te leren van de reis om elke verbeteren. Twin Seoul maar is dat het vaak wordt verdeeld in twee mannen en vrouwen, is de reden dat wordt gezegd dat het in het bijzonder om te leren over de liefde van mannen en vrouwen.

 

twin Seoul, of niet wonen in dezelfde periode vaak, want ook daar is geopend, zoals het milieu en de leeftijd, ontmoeten, maar de kans is vrij laag voor, die voldoen zelden vertrouweling in deze wereld Ja, je. Encounters

 

tweelingziel, de ziel door de altijd zeven stadia door het bestuur van het universum probeert om ??n te zijn. Wanneer de tweelingziel is voldaan, de ziel is wanneer de afwerking van de re?ncarnatie ??n worden, moeten we aanpassingen te maken na een lange periode van tijd en het podium terug te keren naar de oorspronkelijke staat.

 

is de eerste stap van het podium "erkenning (vergadering)" wordt vaak gezegd dat degenen die de geestelijke zin te proeven.

 

twin Seoul en ontmoette

 

? ziel is sterk onderzoek aan de intense gevoel proeven toen, toen ik met de

 

tweelingziel bijeengekomen om de vreugde en scherp bewust van zijn aanwezigheid, maar de eerste ontmoeting herinneren. Toen we elkaar ontmoetten, waaraan vaak wordt aangevallen door nostalgie, zoals er nog nooit eerder ontmoet, dat gevoel is intens gevoel in plaats van dingen als een of andere manier. Tot nu toe meer voldeed aan de helft van het lichaam niet is de vreugde van het bleek dat ik op het gehele oppervlak zou verschijnen.

 

? als daaraan wordt voldaan

 

twin Seoul om rond te betrekken op zoek naar de andere kant, de andere kant zal zijn gezegd dan toen ontmoette ik andere mensen duidelijk verschillend effect runs. Kan geen controle dat de ziel trekken elkaar sterk op hun eigen, soms resulterend in Tsuppashi' op zoek naar een partner, de periferie van de mensen en het milieu bij haar optreden Er is ook te betrekken. In

 

? geestelijk wakkere staat

 

de eerste fase, de ziel van elkaar geestelijk wakkere staat. Soul met elkaar en met elkaar te herkennen, gaan we met elkaar om het niveau van de ziel te verhogen. Daarom wordt aangevallen door een zin is er niet zo Aragai in zichzelf.

 

eerste fase van twee Seoul ontmoeting is het moment
twin Seoul trekken zielsniveau is het moment om elkaar te trekken op het niveau van de ziel voorbij positie en de persoonlijkheid van elkaar, rede en dergelijke. Dit moment, maar is ook vaak een vorm van liefde op het eerste gezicht, niet alleen op grond van het feit dat, omdat het favoriete look, sensueel en kwam te glijden in zijn geest, worden gedomineerd door het gevoel Het is.

 

in elkaar herkennen zeer comfortabel dat gevoel, herinner je je de nostalgie en vreugde die niet kan worden verklaard door de geest. Het zou het bewijs dat elkaar elkaar voelen in de ziel. Sommige mensen, het is ook gezegd dat de gevoelens, zoals de stijgende naar de hemel te genieten. Als het voor jezelf uit de eerste bijeenkomst aangevallen door oncontroleerbare vreemd gevoel, misschien is die persoon een tweelingziel.
Re is, zou het bewijs dat elkaar voelen elkaar in de ziel. Sommige mensen, het is ook gezegd dat de gevoelens, zoals de stijgende naar de hemel te genieten. Als het voor jezelf uit de eerste bijeenkomst aangevallen door oncontroleerbare vreemd gevoel, misschien is die persoon een tweelingziel.
Re is, zou het bewijs dat elkaar voelen elkaar in de ziel. Sommige mensen, het is ook gezegd dat de gevoelens, zoals de stijgende naar de hemel te genieten. Als het voor jezelf uit de eerste bijeenkomst aangevallen door oncontroleerbare vreemd gevoel, misschien is die persoon een tweelingziel.