Twin Seoul en slechte lichamelijke conditie

Twin Seoul die is verdeeld in twee manieren

 

 

lang geleden te krijgen [3500 yen Gratis schatting] een echte psychische, kunt u zelden tegenkomt in deze wereld. Twin Seoul ontmoet en komen spirituele ontwaking vanaf dat moment, het gevoel is anders duidelijk als wanneer je andere mensen te ontmoeten.

 

en weggegooid het ego van een spiritueel ontwaken een tweeling Seoul onvoorwaardelijke liefde de ziel die de vooruitgang te scheiden het podium om ??n te worden te bevorderen, door het gieten van de tegenstander en zichzelf, Het is.

 

in dit proces, kan een verandering in conditie veroorzaken. Het kan worden weergegeven als boos op het moment, maar wat kan niet leren of de oorzaak in het ziekenhuis worden uitgevoerd. Als er zoiets bestaat, moet je ook accepteren dat het proces van spiritueel ontwaken.

 

de ontmoeting vindt plaats in de verandering van de tweelingziel met de spirituele ontwaking die optreedt in dat voldaan

 

twin Seoul verandering is vaak gerelateerd aan

 

? vijf zintuigen, inderdaad verschillende veranderingen zullen in de fysieke conditie komen. Zo kunt u de favoriete voedsel te veranderen, gevoel van dingen en dingen die er uitzien als of vorige tegenstelling tot, u veranderen over de vijf zintuigen in veel gevallen te horen.

 

? fysieke conditie en de geest balans

 

soms de fysieke conditie en mentale evenwicht door deze verandering te breken breken. Ook wordt verwezen naar of ge?rriteerde of plotseling slapeloosheid geworden zonder enige reden, is wat goed te zien is in slechte staat als gevolg van de spiritueel ontwaken. Bovendien, Dari zere keel en de borst, maar niet een ziekte, zoals oorsuizen en verlies van eetlust kan ook zijn of wat er gebeurd is. Bovendien, als zodanig of in het bezit van een misselijkheid of gevoelloosheid in de handen en voeten, het is niet een paar kan verstoren het hele lichaam te leiden in plaats van de site van een bepaalde instelling.
ineenstorting van
? krijgt een vreemd gevoel kundalini

 

slechte lichamelijke conditie en mentale balans, vooral Cundari Er wordt gezegd te worden veroorzaakt door die ervaring over twee ontwaken. Betekent dat het oprollen als een slang of een draak is de Kundalini, van chakra te openen door het ontwaken, de energie door de ruggengraat het gevoel dat we opgevaren naar oprollen is Kundalini ontwaken.

 

dit Kundalini veroorzaakt door opwinding stoornis wordt genoemd Kundalini syndroom, komt veel voor in de geestelijke wereld is dat de storing wordt veroorzaakt door opwinding.

 

spiritueel ontwaken die begint uit en ontmoet onze
tweelingziel die kan gaan het podium door spiritueel ontwaken is onvermijdelijk om te gaan door middel van een proces waarin twee zielen ??n worden. Slechte lichamelijke conditie die optreedt om dit te doen, zodat je gaat gebeuren. Iedereen die chakra kende een kundalini ontwaken geopend, misschien wel de tendens sterker wordt.

 

door te gaan naar een dergelijk spiritueel ontwaken te herhalen, in staat zal zijn om omhoog te gaan een stap op het podium om uitgegroeid tot een oprecht de tweelingziel houden.
Door te gaan om terug te keren Ri, zal het in staat zijn om omhoog te gaan een stap op het podium om uitgegroeid tot een oprecht de tweelingziel houden.
Door te gaan om terug te keren Ri, zal het in staat zijn om omhoog te gaan een stap op het podium om uitgegroeid tot een oprecht de tweelingziel houden.