Twin tidak boleh berkahwin dalam Seoul, juga untuk berjalan kehidupan yang berasingan

Hubungan antara jiwa twin adalah nasib yang sebenar pihak yang satu lagi untuk menarik kaedah

 

 

untuk mendapatkan [3500 yen penilaian Percuma] untuk psikik tidak semestinya hanya semestinya terikat di dunia ini.

 

sudah tentu, kerana ia masuk akal untuk memenuhi ajaib di dunia ini, bersatu semula akhirnya dikunjungi oleh perpisahan sementara, ia juga sering membawa kepada perkahwinan. Walau bagaimanapun ia tidak adalah salah satu yang telah dipilih, untuk meningkatkan mereka sendiri antara satu sama lain, adalah apa yang melawat perjumpaan pada masa pertumbuhan jiwa.

 

Walau bagaimanapun, kedua-dua orang tidak cukup untuk menyatukan kembali melalui pemisahan, ia juga akan membentangkan kes untuk berjalan kehidupan yang berbeza. Ini, pembangkang tidak bermakna bukan jiwa twin, tetapi kita harus berfikir dan tidak memenuhi unsur-unsur perintah untuk disambungkan di dunia ini. Di samping itu, untuk jiwa twin adalah benar-benar satu, mesti mengatasi pengalaman pahit yang besar. Jika anda tidak boleh membersihkan ia, ia mencapai pemisahan utuh tanpa Soitogeru kehidupan dalam perkahwinan. Dalam

 

twin Seoul

 

twin Seoul bukan yang terbaik terikat mengapa
? 2 orang tidak terikat tidak boleh, yang juga terikat kerana saya bertemu untuk meningkatkan kes jiwa, 2 orang terikat akan dianggap sebagai dibuat keputusan untuk Tuhan dan bukan yang terbaik. Tidak dijangka bertambah baik antara satu sama lain dengan menjadi bersama-sama, jika anda tidak boleh pergi ke arah kebahagiaan yang sebenar, nasib ia akan merobek jiwa twin.

 

? dalam untuk menjadi dan

 

twin Seoul dan satu yang terlalu mencari pihak yang satu lagi, membuang pemikiran yang mementingkan diri sendiri dan konsep melalui beberapa peringkat, ia akan perlu untuk memberi kasih sayang tanpa syarat. Oleh itu, anda boleh bergantung kepada pihak yang satu lagi walaupun menarik lebih satu sama lain antara satu sama lain dengan kukuh, seperti atau berharap menyiapkan tempat yang tidak mencukupi mereka sendiri, dua orang dan sedang mencari rakan kongsi untuk mementingkan diri akan dipaksa berjalan cara yang berbeza . Bahagian yang saya tidak mahu melihat

 

? Sejak

 

twin Seoul telah dipisahkan hanyalah salah satu jiwa yang paya lihat, ia mengatakan bahawa adalah kehadiran, seperti terdapat mencerminkan satu sama lain mereka sendiri. Atas sebab ini, anda boleh melihat kadang-kadang diri saya bahawa saya tidak mahu melihat parti yang lain. Di samping itu, kerana ia sering adalah bahawa dia mempunyai bahagian yang bertentangan, juga wujud kes-kes yang membawa kepada permasalahan yang tidak lagi sanggup melihat bahagian itu.

 

Sebaik sahaja anda mengalami pemisahan tanpa membawa kepada perkahwinan dengan orang yang seolah-olah
jika twin Seoul mempertimbangkan dan adalah percubaan untuk meningkatkan jiwa, anda akan rasa sakit, seperti masa yang koyak jiwa. Selain meningkatkan jiwa kerana ia juga adalah karya menyaksikan trauma calar dan dunia ini yang membawa dalam kehidupan yang sebelumnya, ia mungkin menyakitkan.

 

untuk pemikiran itu, semua adalah pengalaman pahit untuk mengasah jiwa. Ini selepas melalui keperitan ini, akan bahawa anda walaupun jiwa adalah lebih dekat dengan tinggi dimensi kerana terdapat pemisahan jiwa twin, berkembang lebih besar kepada manusia.