Twin Seoul peringkat peringkat keenam sebagai "kebangkitan" adalah

Berhadapan dengan pemisahan dalam peringkat keempat perkara yang sebenar [3500 yen penilaian Percuma] untuk psikik daripada untuk mendapatkan cara

 

 

jiwa berkembar peringkat, sekali lagi merenung diri saya di antara peringkat kelima anda dari jauh, ia adalah tempoh yang yang bertujuan untuk kebangkitan rohani untuk meningkatkan mereka sendiri. tempoh untuk memaafkan semua orang di sekeliling bukan sahaja lawan, dengan mencurahkan kasih sayang tanpa syarat, akan berlaku resonans jiwa.

 

melalui proses itu, ia akan dapat meneruskan ke peringkat keenam, yang merupakan peringkat seterusnya. Pada peringkat ini, meninggalkan sepenuhnya ego yang telah ditangkap sehingga kini, kita boleh meningkat ke peringkat yang lebih tinggi sebagai seorang manusia.

 

bukan untuk diri sendiri, berfikir tentang apa yang boleh dilakukan untuk seseorang tanpa meminta balasan, dan menerima penampilan saya kebenaran, badan dan minda datang penuh tenaga memasukkan kebangkitan rohani anda akan melihat. Jika ia adalah mungkin untuk meneruskan

 

ke tahap ini, selesai masa pemisahan, yang telah mengalami panjang, anda boleh meneruskan ke peringkat akhir.

 

Dalam rohani

 

peringkat ini bahawa cinta

 

? tanpa syarat apabila menyambut sepenuhnya kebangkitan dituangkan ke semua rakyat, buang semua ego yang telah diperolehi dari pengalaman dan pengetahuan yang telah lalu, jiwa adalah semangat terjaga kami akan terus cara. Kemudian, ia tidak lagi mungkin untuk berfikir tentang perkara-perkara dalam keuntungan dan kerugian, ia menjadi begitu mencurahkan kasih sayang kepada semua orang.

 

ada, tidak ada ego, seperti kerana ia adalah untuk berfikir dengan baik kepada orang-orang jiwa berkembar dan ambien. Untuk semua peristiwa-peristiwa yang berlaku dalam mereka sendiri, diterima dan ia telah menjadi sebanyak mungkin, dan pengampunan, dan anda boleh mempunyai cinta.

 

ini, saya memahami bahawa Allah adalah satu peristiwa yang membawa akan membawa kepada menerima segala-galanya.

 

? semua yang menerima neutral

 

menerima segala-galanya, dan sebagainya dibiarkan hanya dengan alam semula jadi yang dibawa oleh Allah, untuk memakai mereka sendiri Bukan yang kecewa Rusubete, akan diterima dalam neutral. Ia menyakitkan yang telah melarikan diri sehingga kini, muka ke dinding walaupun tanpa mengelakkan, anda ia tidak lagi takut untuk membiarkan diri anda rasa Tuhan dan alam semesta.

 

Itulah sebabnya, cinta tanpa syarat tidak mendapatkan pulangan akan dapat untuk menembak sekitar. Suka menjadi neutral akan menjadi satu perkara yang penuh, jika anda boleh meningkatkan diri anda di sana, anda boleh menyebabkan resonansi jiwa twin anda tidak lama lagi. Apabila

 

telah dilepaskan daripada ego datang ke
peringkat ini untuk menjadi lebih mudah, ia adalah sukar sehingga kini hilang, anda akan berasa seperti berpuas telah dibebaskan dari ego. Kemudian, anda akan melihat bahawa dia hilang drag sehingga kini sudah biasa dengan selesa. Ini adalah kebangkitan rohani dalam erti kata sebenar perkataan itu.

 

meningkatkan mereka sendiri, jika ia adalah mungkin untuk memberikan kepada sedar sekitar cinta tanpa syarat, perjumpaan jiwa twin sedang menunggu segera di sana.