Twin Seoul peringkat peringkat pertama dan "pengiktirafan (mesyuarat)" adalah

Twin Seoul satu jiwa dengan cara yang sebenar

 

 

hidup sebelum untuk mendapatkan [3500 yen penilaian Percuma] untuk psikik dibahagikan kepada dua, telah berkhidmat dengan Dell belajar perjalanan untuk meningkatkan setiap satu. Twin Seoul tetapi telah bahawa ia sering dibahagikan kepada dua lelaki dan wanita, sebab itu dikatakan terutamanya untuk belajar tentang cinta lelaki dan wanita.

 

twin Seoul, atau tidak hidup dalam era yang sama sering, terlalu terdapat terbuka, seperti alam sekitar dan umur, bertemu, tetapi kebarangkalian adalah cukup rendah untuk, yang bermesyuarat jarang kepercayaan di dunia ini ya anda. Encounters

 

jiwa twin, jiwa melalui sentiasa tujuh peringkat oleh pihak pengurusan alam semesta yang cuba untuk menjadi satu. Apabila jiwa twin dipenuhi, jiwa adalah apabila selesai penjelmaan semula menjadi satu, kita perlu membuat pelarasan selepas tempoh masa yang panjang dan pentas untuk kembali ke satu negeri asal.

 

adalah langkah pertama peringkat "pengiktirafan (mesyuarat)" telah sering dikatakan menjadi orang-orang yang rasa rasa rohani.

 

twin Seoul dan bertemu

 

? jiwa adalah kuat pertanyaan bagi merasai perasaan sengit apabila, apabila saya bertemu dengan jiwa twin

 

ingat kegembiraan, dan sedar kehadirannya, namun mesyuarat pertama. Apabila kita bertemu, yang sering diserang oleh nostalgia, seperti yang belum pernah ada bertemu walaupun sebelum ini, perasaan itu adalah perasaan sengit dan bukan perkara seperti entah bagaimana. separuh setakat ini lagi dipenuhi badan belum kegembiraan ia muncul bahawa saya akan muncul di seluruh permukaan.

 

? ketika ditemui

 

twin Seoul melibatkan sekitar dalam mencari sisi lain, pihak lain akan telah berkata daripada apabila saya bertemu dengan orang lain berjalan kesan jelas berbeza. tidak dapat mengawal bahawa jiwa menarik antara satu sama lain dengan kukuh pada mereka sendiri, kadang-kadang menyebabkan Tsuppashi 'mencari rakan kongsi, pinggir rakyat dan alam sekitar apabila tindakan Terdapat juga melibatkan. Dalam

 

? negeri terjaga rohani

 

peringkat pertama, jiwa satu sama lain adalah rohani negeri terjaga. Jiwa antara satu sama lain dan boleh mengenali antara satu sama lain, kita pergi satu sama lain untuk meningkatkan tahap jiwa. Oleh itu, ia diserang oleh rasa yang ada supaya Aragai dipilih.

 

Peringkat pertama twin Seoul pertemuan adalah masa ini
twin Seoul menarik tahap jiwa adalah masa untuk menarik antara satu sama lain di peringkat jiwa di luar kedudukan dan personaliti antara satu sama lain, sebab dan sebagainya. masa ini, tetapi juga sering satu bentuk cinta pandang pertama, bukan semata-mata atas alasan bahawa kerana ia adalah kegemaran rupa, sensuously dan datang untuk tergelincir ke dalam fikirannya, menjadi dikuasai oleh perasaan ia adalah.

 

di antara satu sama lain mengiktiraf sangat selesa perasaan, anda masih ingat nostalgia dan kegembiraan yang tidak boleh dijelaskan oleh fikiran. Ia akan menjadi bukti bahawa antara satu sama lain merasa satu sama lain dalam jiwa. Sesetengah orang, ia juga dikatakan untuk menikmati perasaan, seperti kenaikan ke syurga. Jika ia sendiri dari mesyuarat pertama diserang oleh perasaan yang aneh tidak terkawal, mungkin orang itu adalah jiwa twin.
Re adalah, ia akan menjadi bukti bahawa antara satu sama lain merasa satu sama lain dalam jiwa. Sesetengah orang, ia juga dikatakan untuk menikmati perasaan, seperti kenaikan ke syurga. Jika ia sendiri dari mesyuarat pertama diserang oleh perasaan yang aneh tidak terkawal, mungkin orang itu adalah jiwa twin.
Re adalah, ia akan menjadi bukti bahawa antara satu sama lain merasa satu sama lain dalam jiwa. Sesetengah orang, ia juga dikatakan untuk menikmati perasaan, seperti kenaikan ke syurga. Jika ia sendiri dari mesyuarat pertama diserang oleh perasaan yang aneh tidak terkawal, mungkin orang itu adalah jiwa twin.