Twin Seoul peringkat peringkat kedua dengan "ujian" adalah

Dalam menangani cara

 

 

twin Seoul mendapatkan [3500 yen penilaian Percuma] psikik sebenar, apabila anda cuba untuk kembali kepada salah satu daripada jiwa lagi, ia dikatakan pasti untuk lulus melalui tujuh peringkat. Di peringkat pertama untuk mengenali antara satu sama lain, dan pertanyaan kuat dan kebangkitan rohani, tetapi masa lalu masa yang akan peringkat yang dikenali sebagai "ujian" peringkat kedua.

 

ini dikatakan untuk menjadi yang pertama untuk muncul pengalaman pahit pada melalui tujuh peringkat. Sekali lalu segi rohaniah, peringkat untuk menghadapi masalah yang sebenar adalah peringkat kedua. "Ujian", manakala ketahuilah anda tertarik antara satu sama lain kuat antara satu sama lain, adalah bahawa dengan mengambil kira masalah yang sebenar diberikan salah satu pengalaman pahit itu bagaimana untuk meneruskan ke peringkat seterusnya.

 

setakat ini kerana ia adalah dua orang yang telah datang kehidupan yang sama sekali berbeza, anda tidak akan dapat menjadi satu supaya mudah walaupun jiwa rakan sejawatannya. Setakat ini ego yang telah ditanam dalam setiap kehidupan, yang akan menggalakkan sengkang untuk meninggalkan erti kata yang diperolehi di peringkat pertama.

 

pada masa pertama pengalaman pahit itu

 

? pengalaman dan peringkat kedua adalah pengetahuan Kaowodasu

 

twin Seoul Twin Seoul setiap pengalaman cinta itu dikenakan, kebangkitan rohani yang dialami di peringkat pertama yang dilupakan ia akan mendapat. Ini adalah dari pada jiwa adalah memanggil antara satu sama lain, pengalaman dan pengetahuan yang diperolehi di mana telah hidup sehingga kini adalah untuk menduduki penekanan perasaan.

 

? dan bahawa ia telah gagal dalam cinta yang saya lalui

 

pernah suka diperolehi dalam imprinting daripada dengan cara yang ini, menjadi hamba sedia ada seperti semesta yang dikenakan ke atas mereka sendiri dengan pengalaman Xiang. Boleh dikatakan, itulah yang kekal dalam minda dalam apa-apa cara yang imprinting. Perasaan yang menarik antara satu sama lain kuat antara satu sama lain dalam

 

peringkat pertama, ia akan pudar oleh pemulangan imprinting ini. Kemudian, anda boleh mengkritik bahawa pihak yang satu lagi atas dasar imprinting, juga Pergerakan, seperti atau keresahan merasai lalu cinta berakhir memegang rasa cemburu dan syak wasangka yang akan keluar.

 

? ego dalam menentang terhadapnya telah ditanam dalam sukar

 

pengalaman lalu ego tidak bertujuan untuk dihapuskan dengan begitu mudah. Terlalu banyak untuk terikat dengan ego, anda tidak akan dapat untuk mengurangkan jarak antara roh yang berkembar. Pada peringkat ini, ia adalah untuk merasakan untuk sakit kali pertama adalah ciri utama peringkat kedua.

 

jiwa berkembar dengan satu sama lain, yang sama ada ia boleh mengatasi pengalaman pahit itu mengatasi peringkat kedua ini dibuang dalam masa depan utama
ego, telah berkhidmat dengan sering sukar. Atas sebab ini, jiwa twin kebimbangan yang kuat dan penderitaan di peringkat seterusnya, dan anda sering akan mengalami pemisahan.

 

jarang, kebimbangan dan penderitaan untuk membersihkan pengalaman pahit itu di peringkat kedua, tetapi anda boleh meneruskan ke peringkat di atasnya tanpa memijak pemisahan peringkat, ia akan menjadi lebih baik untuk tidak mengharapkan terlalu banyak. Sama ada atau tidak dapat mengatasi pengalaman pahit itu, ia akan dibawa ke peringkat seterusnya.
Ia boleh meneruskan ke peringkat di atasnya tanpa memijak di, tetapi mungkin tidak boleh mengharapkan terlalu banyak. Sama ada atau tidak dapat mengatasi pengalaman pahit itu, ia akan dibawa ke peringkat seterusnya.
Ia boleh meneruskan ke peringkat di atasnya tanpa memijak di, tetapi mungkin tidak boleh mengharapkan terlalu banyak. Sama ada atau tidak dapat mengatasi pengalaman pahit itu, ia akan dibawa ke peringkat seterusnya.