Twin Seoul peringkat peringkat ketujuh sebagai "harmoni (Reunion)" adalah

cara tulen

 

 

pernah mendapatkan [3500 yen penilaian Percuma] untuk psikik, dua orang yang telah meningkat mereka sendiri antara satu sama lain untuk mengatasi enam jiwa berkembar peringkat memasuki kebangkitan rohani, besar ia telah datang untuk mendapatkan rasa kebahagiaan dibalut dengan tenaga. Dan peringkat ketujuh adalah yang terakhir daripada dialu-alukan.

 

tidak rakan kongsi sahaja, kedua-dua mula mencurahkan kasih sayang tanpa syarat juga di sekeliling, tidak ada perkara sudah menakutkan. Sebaik sahaja anda mencapai tahap ini, satu sama lain meminta satu sama lain melampaui ego, anda akan mahu untuk bertemu lagi selepas masa yang panjang.

 

pada peringkat ini, ia menjadi satu dalam mencari pihak yang satu lagi, anda dapat merasakan bahawa dia masih hidup untuk keharmonian. Kemudian, dengan kepercayaan bahawa suka antara satu sama lain adalah tidak berbelah bahagi, anda yang Sarakedase kebenaran penampilan saya membuang ego.

 

2 orang tenaga dicurahkan kasih sayang tanpa syarat kepada rakyat jiwa berkembar dan ambien dalam

 

peringkat keenam dalam

 

? tanpa syarat AER diberi hubungan cinta yang di sekitar bahagia, semua memaafkan sebagai dan menjadi, dua jiwa menyebabkan resonans, anda harus dapat menarik lagi. Dan apabila anda bermain perjumpaan, kita mempunyai hubungan yang boleh berpakaian memberi kasih sayang tanpa syarat kepada pihak yang satu lagi.

 

masa ini, menyedari bahawa hubungan mereka adalah jiwa twin suci yang telah dibawa oleh Allah, kita menyedari bahawa terdapat hubungan yang kuat. Bahawa ia telah mencapai peringkat ini, anda semua Tuhan dan alam semesta menjadi berkat. Kemudian, adalah kebahagiaan diberikan pelbagai perkara untuk dua orang, anda dapat merasakan yang terbaik kebahagiaan.

 

? Bukan sahaja lawan ialah

 

twin Seoul juga di seluruh rakyat bersyukur dan kasih sayang, dua orang yang ia telah menjadi mungkin untuk mencintai ikhlas berada di sekitar orang, cinta juga di seluruh bukan sahaja antara satu sama lain ia akan mencurahkan murah hati. Dan ada di menarik jika dua orang Anda perlu terima kasih melimpah untuk semua Align tidak saya memberitahu dunia. Dan untuk menjadi bahagia di sekitar, dua kebahagiaan akan menjadi kemuncak. Yang menyatakan

 

, tidak bermakna yang kebal berterusan kini hidup, akan melawat pelbagai sukar. Walau bagaimanapun, menyokong satu sama lain antara satu sama lain dalam kuasa yang kuat cinta dengan dua orang, dan juga boleh mendapat sokongan daripada orang di sekeliling, ia perlu Ikeru juga mengatasi peristiwa sukar.

 

Oleh itu dua jiwa meraikan langkah ketujuh peringkat akhir _X000D_ menjadi penuh, twin Seoul memainkan harmoni, dapat menyelesaikan jiwa badan sampai ke peringkat yang sangat tinggi rohani Xiang. Dan separuh daripada jiwa yang telah mencari sehingga kini, ia boleh menjadi kenyataan untuk akhirnya memimpin.

 

untuk datang ke sini, anda perlu pergi melalui beberapa ujian. Jalan-jalan yang tidak berada dalam apa-apa cara yang rata, anda juga perlu disakitkan hati. Walau bagaimanapun, ia juga berfikir bahawa proses sehingga satu sama lain menyambut hubungan sebenar, merenung diri anda di salah satu peringkat, ia adalah penting untuk pergi berus jiwa anda.
Sebaliknya, anda juga perlu disakitkan hati. Walau bagaimanapun, ia juga berfikir bahawa proses sehingga satu sama lain menyambut hubungan sebenar, merenung diri anda di salah satu peringkat, ia adalah penting untuk pergi berus jiwa anda.
Sebaliknya, anda juga perlu disakitkan hati. Walau bagaimanapun, ia juga berfikir bahawa proses sehingga satu sama lain menyambut hubungan sebenar, merenung diri anda di salah satu peringkat, ia adalah penting untuk pergi berus jiwa anda.