Twin Seoul dan keadaan fizikal yang lemah

Twin Seoul yang dibahagikan kepada dua cara

 

 

lama dahulu untuk mendapatkan [3500 yen penilaian Percuma] real psikik, anda mungkin jarang hadapi dalam dunia ini. Twin Seoul menghadapi dan berlaku kebangkitan rohani dari saat itu, perasaan adalah berbeza jelas apabila anda berjumpa dengan orang lain.

 

dan dibuang ego dengan menggalakkan kebangkitan rohani, dengan menuang lawan dan dirinya berkembar Seoul cinta tanpa syarat, jiwa yang memisahkan kemajuan peringkat untuk menjadi salah ia adalah.

 

dalam proses ini, boleh menyebabkan perubahan dalam keadaan fizikal. Ia boleh muncul sebagai kecewa pada masa itu, tetapi apa yang tidak boleh belajar sama ada punca dijalankan di hospital. Jika ada apa-apa perkara yang, anda juga perlu menerima hakikat bahawa proses kebangkitan rohani.

 

pertemuan berlaku dalam perubahan jiwa berkembar dengan kebangkitan rohani yang berlaku pada yang memenuhi perubahan

 

twin Seoul sering berkaitan dengan

 

? lima deria, sesungguhnya pelbagai perubahan akan datang dalam keadaan fizikal. Sebagai contoh, anda boleh menukar makanan kegemaran, rasa sesuatu dan mendengar perkara-perkara yang kelihatan seperti atau mempunyai sebelum tidak seperti, anda tukar mengenai lima deria dalam banyak kes.

 

? keadaan fizikal dan untuk memecahkan baki semangat

 

kadang-kadang memecahkan keadaan fizikal dan keseimbangan mental oleh perubahan ini. Juga ia disebut atau menjadi jengkel atau tiba-tiba insomnia tanpa apa-apa sebab, adalah apa yang boleh dilihat dengan baik dalam keadaan tidak baik kerana kebangkitan rohani. Di samping itu, Dari sakit tekak dan dada walaupun bukan penyakit, seperti nada dalam telinga dan hilang selera makan juga mungkin atau apa yang berlaku. Di samping itu, sebagai loya atau kebas atau diadakan di tangan dan kaki, ia adalah tidak sedikit boleh membawa kecewa seluruh badan dan bukannya tapak sebuah badan tertentu.
keruntuhan
? mendapat pelik perasaan kundalini kebangkitan

 

keadaan fizikal yang lemah dan keseimbangan mental, terutama Cundari Ia dikatakan disebabkan oleh pengalaman yang lebih dua kebangkitan. Bermakna coiling seperti ular atau naga adalah Kundalini, dari chakra untuk membuka oleh kebangkitan, tenaga melalui tulang belakang mendapatkan perasaan bahawa kami naik ke coiling adalah Kundalini kebangkitan.

 

Kundalini ini disebabkan oleh gangguan rangsangan dipanggil sindrom Kundalini, adalah perkara biasa di dunia rohani adalah bahawa kerosakan yang disebabkan oleh rangsangan.

 

kebangkitan rohani yang bermula dari dan memenuhi
jiwa kembar kami yang boleh naik pentas oleh kebangkitan rohani tidak dapat dielakkan untuk melalui proses di mana dua jiwa menjadi satu. keadaan fizikal yang lemah yang berlaku dalam usaha untuk melakukan ini, anda seperti yang anda akan berlaku. Sesiapa yang chakra mengalami kundalini yang menyedarkan terbuka, mungkin kecenderungan menjadi lebih kuat.

 

dengan pergi untuk mengulangi seperti kebangkitan rohani, akan dapat untuk naik satu langkah di atas pentas untuk menjadi salah ikhlas cintai jiwa twin.
Dengan pergi untuk kembali Ri, ia akan dapat untuk naik satu langkah di atas pentas untuk menjadi salah ikhlas cintai jiwa twin.
Dengan pergi untuk kembali Ri, ia akan dapat untuk naik satu langkah di atas pentas untuk menjadi salah ikhlas cintai jiwa twin.