Twin ora bisa omah-omah ing Seoul, uga lumaku urip kapisah

Hubungan antarane kembar nyawa iku pasrahaken nyata saka partai liyane kanggo narik kawigaten cara

 

 

kanggo njaluk [3500 yen kaweruh Free] kanggo psychics ora kudu mung kudu disambungake ing donya iki.

 

mesthi, amarga iku ndadekake pangert?n kanggo ketemu miraculous ing donya iki, dadi siji maneh pungkasanipun dibukak dening misahake sauntara, iku uga asring ndad?kak? kanggo marriage. Nanging iku ora siji sing ditemtokake, kanggo nambah dhewe kanggo saben liyane, apa ngunjungi Reuni ing wektu saka wutah saka nyawa.

 

Nanging, wong loro iku ora cukup kanggo reunite liwat misahake, iku uga bakal saiki cilik kanggo lumaku urip beda. Iki, lawan ora ateges ora kembar nyawa, nanging kita kudu mikir lan ora ketemu unsur saka urutan kasambung ing donya iki. Kajaba iku, supaya kembar nyawa punika saestu siji, kudu ngalahake ordeal owahan. Yen sampeyan ora bisa mbusak, tekan misahake utuh tanpa Soitogeru urip ing marriage. Ing

 

kembar Seoul

 

kembar Seoul ora paling bakal disambungake kok
? 2 wong sing ora disambungake ora bisa, kang uga disambungake kaya aku ketemu kanggo nambah cilik nyawa, 2 wong disambungake bakal dianggep dados kaputusan kanggo Gusti Allah lan ora paling. Ora samesthine kanggo nambah saben liyane dening kang bebarengan, yen ora bisa pindhah menyang rasa seneng nyata, nasib iku bakal luh kembar nyawa.

 

? in supaya dadi lan

 

kembar Seoul lan siji sing banget katon pihak liya, discard pikirane ?gois lan konsep liwat sawetara orane tumrap sekolah, iku kudu menehi katresnan unconditional. Merga iku, panjenengan bisa gumantung ing pihak liya sanajan akeh saben liyane narik kawigaten saben liyane banget, kayata utawa pangarep-arep ing completion saka panggonan kang ora cukup saka dhewe, wong loro lan sing seeking a partner kanggo selfishness bakal dipeksa mlaku cara sing beda . Sisih aku ora pengin ndeleng

 

? Wiwit

 

kembar Seoul wis dipisahake menika salah satunggal saking nyawa sing quagmire dipikir, ngandika sing ngarsane, kayata ana kaca ing salah siji liyane dhewe. Menawi mekaten, sampeyan bisa ndeleng kadang aku aku ora pengin ndeleng ing pihak liya. Kajaba iku, awit iku asring sing wis sisih ngelawan, uga ana kasus sing mimpin kanggo quagmire a maneh metokake kanggo ndeleng bag?an sing.

 

Sawise sampeyan nemu misahake tanpa timbal kanggo pernikahan? karo wong sing koyone
yen kembar Seoul nimbang lan ana nyoba kanggo nambah nyawa, sampeyan bakal rasa pain, kayata wektu wis ambruk nyawa. Saliyane nambah nyawa amarga iku uga sawijining karya ndelok trauma goresan lan donya iki sing nggawa ing urip sadurung?, bisa dadi nglarani.

 

pikirane kuwi, kabeh iku ordeal saka Subha Hone Na De nyawa. Iki sawise arep liwat ordeal punika, bakal sing ana malah yen nyawa iku nyedhaki dhuwur-dimensi minangka ana misahake nyawa kembar, kanggo tuwuh luwih gedhe kanggo manungsa.