Twin Seoul tataran tataran kaping kalih kanthi "test" punika

Saka ngadhepi cara

 

 

kembar Seoul njaluk [3500 yen Free kaweruh] nyata ramalan, nalika nyoba kanggo bali menyang salah siji saka nyawa maneh, wis ngandika dadi manawa kanggo nembus pitu orane tumrap sekolah. Ing tataran kapisan kanggo ngenali siji lan liyane, lan pitakonan banget lan awakening karohanen, nanging sasi ing wektu bakal tataran disebut "test" saka kaping kalih.

 

Iki jarene dadi pisanan katon ordeal ing arep liwat pitung orane tumrap sekolah. Sawise sasi pangert?n rohani, tataran kanggo ngadhepi masalah nyata punika kaping kalih. Ing "test", nalika ngerti sing kepincut kanggo saben liyane banget kanggo saben liyane, iku dening njupuk menyang akun masalah nyata diwenehi siji saka ordeal carane nerusake kanggo tataran sabanjure.

 

supaya adoh amarga iku wong loro kang padha urip temen beda, sampeyan ora bakal bisa dadi siji supaya gampang malah nyawa saka pasangan ing. Supaya adoh saka EGO sing wis lestarekake ing saben urip, bakal sing diprayogakak? ing dashes kanggo ninggalake pangert?n sing dijupuk ing tataran kapisan.

 

ing pisanan saka ordeal

 

? pengalaman lan kaping kalih kawruh punika Kaowodasu

 

kembar Seoul Twin Seoul saben pengalaman katresnan dileksanakake, spiritual sing ngalami ing tataran kapisan lali bakal njaluk. Iki, saka sing nyawa iku nelpon saben liyane, pengalaman lan kawruh dijupuk kang wis urip nganti saiki iku kanggo Occupy emphasis raos.

 

? lan sing wis gagal ing katresnan aku wis ngalami

 

tau kanggo tresna dijupuk ing imprinting saka ing dalan iki, dadi abdi saiki kayata sing aturan dileksanakake ing dhewe dening pengalaman Xiang. Supaya nganggo, sing apa wis tetep wonten ing pikiran ing kuwi cara sing imprinting ing. Koyo sing narik kawigaten saben liyane banget kanggo saben liyane ing

 

tataran kapisan, iku bakal fade dening kelingan imprinting iki. Banjur, sampeyan bisa mada sing saka pihak liya ing basis saka imprinting, uga Gerakan, kayata utawa saka kuatir ngrasakake ing sasi cinta rampung munggah nyekeli raos butarepan lan anggepan sing bakal metu.

 

? EGO ing resisting marang iku wis lestarekake ing angel

 

pengalaman kepungkur aku wis ora dimaksudak? kanggo dibusak supaya gampang. Kakehan kaiket dening EGO, sampeyan ora bakal bisa kanggo ngurangi jarak antarane kembar nyawa. Miturut tataran iki, iku aran kanggo pisanan pain fitur utama saka kaping kalih.

 

kembar nyawa karo saben liyane, sing apa bisa ngalahake ordeal wis ngalahake tataran kaping loro iki dibuwak ing mangsa tombol
EGO kang, wis karo asring angel. Menawi mekaten, nyawa kembar kuatir kuwat lan kasangsaran ing tahap sabanjure, lan sampeyan bakal kerep ngalami misahake.

 

arang, kuatir lan gerah kanggo mbusak ordeal kaping kalih, nanging sampeyan bisa nerusake kanggo tataran saka ing iku tanpa mlaku ing misahake tataran, bakal luwih apik ora nyana kakehan. Apa utawa ora bisa ngalahake ordeal, iku bakal digawa liwat menyang tahap sabanjure.
Iku bisa nerusake kanggo tataran saka ing iku tanpa mlaku ing di, nanging mbokmenawa ora ngirim nyana kakehan. Apa utawa ora bisa ngalahake ordeal, iku bakal digawa liwat menyang tahap sabanjure.
Iku bisa nerusake kanggo tataran saka ing iku tanpa mlaku ing di, nanging mbokmenawa ora ngirim nyana kakehan. Apa utawa ora bisa ngalahake ordeal, iku bakal digawa liwat menyang tahap sabanjure.