Twin Seoul tataran tataran enem minangka "awakening" punika

Ngadhepi karo misahake ing tataran kaping papat saka bab nyata [3500 yen Free kaweruh] kanggo psychics saka kanggo cara

 

 

kembar nyawa saka tataran, maneh dibintangi ing dhewe ing antarane tataran kaping lima sing ana ing kadohan, iku periode sing yakuwi kanggo spiritual kanggo nambah dhewe. wektu ngapura kabeh wong sak ora mung mungsuh, dening pouring ing katresnan unconditional, bakal dumadi geme saka nyawa.

 

liwat proses, iku bakal bisa kanggo nerusake kanggo tataran enem, kang tahap sabanjure. Ing tataran iki, abandoning rampung EGO sing wis konangan nganti saiki, kita bisa munggah menyang tataran sing luwih minangka wong.

 

ora kanggo dhewe, mikir bab apa bisa rampung kanggo wong tanpa takon bali, lan nampa katon saka bebener, awak lan pikiran teka kebak energi ngetik spiritual sampeyan bakal weruh. Yen iku bisa kanggo nerusake

 

kanggo tataran iki, rampung ing wektu misahake, kang wus nandhang dawa, sampeyan bisa nerusake kanggo tataran Final.

 

Ing kasukman

 

tataran iki sing katresnan saka

 

? unconditional nalika kanthi welcome awakening diwutahake menyang kabeh wong, uncalan adoh kabeh EGO sing wis lestarekake saka pengalaman lan kawruh liwat, jiwa punika roh awake kita bakal terus kanggo proses. Banjur, iku ora ana maneh bisa mikir bab ing MediaWiki lan mundhut, iku dadi supaya pour katresnan unconditional kanggo kabeh wong.

 

ana, ana EGO, kayata iku kanggo mikir uga kanggo wong saka kembar nyawa lan sekitar. Kanggo kabeh acara sing dumadi ing dhewe, ditampa lan wis dadi okehe, lan pangaksumo, lan sampeyan bisa duwe katresnan.

 

Iki, aku ngerti n?k Gusti Allah acara sing nggawa bakal mimpin kanggo nampa kabeh.

 

? kabeh nampa netral ing

 

nampa kabeh, lan supaya kiwa mung kanggo alam digawa babagan dening Gusti Allah, kanggo sijine dhewe Ora iku upset Rusubete, bakal ditampa ing Neutral. Iku nglarani sing wis oncat nganti saiki, pasuryan kanggo tembok malah tanpa supaya, sampeyan iku wedi kanggo supaya dhewe pangert?n Allah lan Semesta maneh.

 

Pramila, ing katresnan unconditional ora kanggo ngupaya bali bakal bisa kanggo njupuk watara. Tresna kanggo dadi Neutral bakal dadi wholly bab, yen sampeyan bisa mundhakaken dhewe munggah ana, sampeyan bakal bisa kanggo nimbulak? geme saka nyawa kembar sing adoh rauh. Nalika

 

dirilis saka EGO teka
tataran iki dadi luwih gampang, iku hard nganti saiki ilang, sampeyan bakal aran kaya contented wis dibebaske saka EGO. Banjur, sampeyan bakal sok dong mirsani sing padha ilang seret nganti saiki rakulino mulyo. Iki spiritual ing pangert?n bener saka tembung.

 

nambah dhewe, yen bisa mratelakake marang weruh lingkungan cinta unconditional, Reuni saka kembar nyawa wis nunggu neng kono.