Twin Seoul tataran tataran kapisan lan "pangenalan (patemon)" punika

Twin Seoul siji saka nyawa ing cara urip

 

 

sadurung? kanggo njaluk [3500 yen kaweruh Free] kanggo psychics dip?rang dadi loro, wis karo Dell kanggo sinau ing lelampahan supaya nambah saben. Twin Seoul nanging wis sing asring dip?rang dadi loro lanang lan wadon, iku alesan kena utaman? kanggo sinau bab katresnan saka lanang lan wadon.

 

kembar Seoul, utawa ora manggon ing jaman sing padha kerep, banget ana mbukak, kayata lingkungan lan umur, ketemu, nanging kemungkinan cantik kurang kanggo, sing ketemu minangka arang kapercayan ing donya iki Ya sampeyan. Ketemu

 

kembar nyawa, nyawa liwat tansah pitu orane tumrap sekolah dening Manajemen saka Universe nyoba kanggo dadi siji. Nalika kembar nyawa wis ketemu, nyawa nalika Rampung reinkarnasi dadi siji, kita perlu kanggo sawetara setelan sawise suwe lan tataran kanggo bali menyang asli siji negara.

 

iku langkah pisanan saka tataran "pangenalan (patemon)" wis kerep ngandika marang sing gedhe-gedhe sing rasa pangert?n rohani.

 

kembar Seoul lan ketemu

 

? nyawa iku banget pertanyaan kanggo rasa koyo kuat nalika, nalika aku ketemu karo

 

kembar nyawa kanggo elinga bungah, lan keenly weruh sawijining ngarsane, durung patemon pisanan. Nalika kita ketemu, kanggo kang asring nyerang dening nostalgia, kayata ana tau ketemu malah sadurunge, koyo sing raos kuat tinimbang iku kaya piye wae. Supaya adoh maneh ketemu setengah awak wis kabungahan iku muncul aku bakal katon ing kab?h lumahing.

 

? nalika ketemu

 

kembar Seoul kanggo ndherek watara nang saka sisih liyane, ing sisih liya bakal wis ngandika saka nalika aku ketemu wong liya impact cetha beda nganggo. ora bisa ngontrol sing nyawa narik kawigaten saben liyane banget ing dhewe, kadang asil ing Tsuppashi 'seeking a partner, Periphery ing wong lan lingkungan nalika tumindak Ana uga ndherek. Ing

 

? negara karohanen siyaga

 

tataran kapisan, nyawa saka saben liyane karohanen negara awake. Soul karo saben liyane lan ngenali siji, kita saben liyane kanggo nambah tingkat saka nyawa. Mulane, iku wis nyerang dening raos ana supaya Aragai piyambak.

 

tataran kapisan kembar Seoul manggih wis wayahe
kembar Seoul narik kawigaten tingkat nyawa wis wayahe kanggo narik kawigaten saben liyane ing tingkat nyawa ngluwihi posisi lan pribadine saben liyane, alesan lan kaya. Iki wayahe, nanging uga asring wangun katresnan ing kawitan ngarsane, ora namung ing latar sing amarga iku favorit dipikir, sensuously lan teka mlebukake menyang atine, dadi supaya isin? dening koyo iku.

 

ing saben liyane pangling banget nyaman sing koyo, kowe elinga nostalgia lan kabungahan sing ora bisa diterangno dening pikiran. Iku bakal bukti sing saben liyane aran saben liyane ing nyawa. Sawetara wong, iku uga ngandika seneng raos, kayad?n? mundhak? swarga. Yen dewe saka patemon pisanan nyerang dening aneh koyo ora bisa dikendhalekake, mbok menawa wong iku kembar nyawa.
Re iku, iku bakal bukti sing saben liyane aran saben liyane ing nyawa. Sawetara wong, iku uga ngandika seneng raos, kayad?n? mundhak? swarga. Yen dewe saka patemon pisanan nyerang dening aneh koyo ora bisa dikendhalekake, mbok menawa wong iku kembar nyawa.
Re iku, iku bakal bukti sing saben liyane aran saben liyane ing nyawa. Sawetara wong, iku uga ngandika seneng raos, kayad?n? mundhak? swarga. Yen dewe saka patemon pisanan nyerang dening aneh koyo ora bisa dikendhalekake, mbok menawa wong iku kembar nyawa.