Twin Seoul tataran tataran kapitu minangka "harmoni (Reunion)" punika

cara asli

 

 

tau njaluk [3500 yen kaweruh Free] kanggo psychics, wong loro sing wis tambah dhewe kanggo saben liyane kanggo ngatasi enem kembar nyawa saka tataran wis ngetik spiritual, ing gedhe wis teka diwenehi raos begja kebungkus ing energi. Lan tataran kapitu iku pungkasan sambutan.

 

ora partner mung, loro wiwit pour katresnan unconditional punika ugi, ana bab wis medeni. Sawise tekan tataran iki, saben liyane takon kanggo saben liyane transcends EGO, sampeyan bakal arep ketemu maneh sawise wektu dawa.

 

ing tataran iki, dadi siji nang saka pihak liya, sampeyan bisa aran, bilih Panjenenganipun gesang supaya harmoni. Banjur, karo yakin sing senenge iku unwavering, sampeyan sing Sarakedase bebener sandi katon discarding EGO.

 

2 wong saka energi diwutahake katresnan unconditional kanggo wong-wong saka kembar nyawa lan sekitar in

 

tataran enem ing

 

? unconditional aer diwenehi sesambetan katresnan sing sak seneng, kabeh ngapura minangka lan dadi, loro saka nyawa nimbulak? r?sonansi sing, sampeyan kudu bisa kanggo narik kawigaten maneh. Lan nalika sampeyan muter Reuni, kita duwe hubungan sing bisa sugih menehi katresnan tanpa syarat kanggo partai liyane.

 

wektu iki, temen maujud sing sesambetan sing kembar nyawa wis suci sing wis digawa babagan dening Gusti Allah, kita ?ling sing ana hubungan sing cukup kuwat. Sing wis tekan tataran iki, sampeyan bakal Allah lan Semesta rahayu. Banjur, macem-macem iku kanggo wong loro wis seneng diwenehi, sampeyan bisa aran paling seneng.

 

? Ora mung mungsuh iku

 

kembar Seoul uga watara wong menehi thanks lan tresno, wong loro sing wis dadi bisa kanggo tresna tenanan dadi watara wong, katresnan ugi ora mung saben liyane iku bakal pour generously. Ana sing, tarik yen wong loro Sampeyan kudu sukur wis toja kanggo kabeh kempal iya aku marang donya. Lan dadi seneng watara, loro rasa seneng bakal puncakipun. Sing ngandika

 

, ora ateges invincible ing arep saiki manggon, bakal visit macem-macem angel. Nanging, ndhukung saben liyane saben liyane ing kwasaning cinta karo wong loro, lan uga bisa nampa dhukungan saka wong sak, iku kudu Ikeru uga ngalahake acara angel.

 

Mangkono loro jiwo ngrayakake langkah kapitu saka tataran Final _X000D_ kebak, kembar Seoul diputer harmonious, bisa kanggo ngrampungake jiwo awak tekan kasukman tataran dhuwur banget Xiang. Lan siji setengah saka nyawa sing wis tumenga saiki, iku bisa teka bener kanggo pungkasanipun mimpin.

 

teka munggah kene, sampeyan kudu pindhah liwat sawetara trials. Dalan iku ora ing sembarang cara warata, sampeyan uga kudu embittered. Nanging, iku uga mikir sing proses nganti saben liyane salam hubungan nyata, dibintangi ing dhewe ing salah siji siji tataran, iku penting kanggo pindhah rerumput nyawa.
Nanging, sampeyan uga kudu embittered. Nanging, iku uga mikir sing proses nganti saben liyane salam hubungan nyata, dibintangi ing dhewe ing salah siji siji tataran, iku penting kanggo pindhah rerumput nyawa.
Nanging, sampeyan uga kudu embittered. Nanging, iku uga mikir sing proses nganti saben liyane salam hubungan nyata, dibintangi ing dhewe ing salah siji siji tataran, iku penting kanggo pindhah rerumput nyawa.