Twin Seoul tataran tataran katelu minangka "krisis" punika

psychics asli kanggo [3500 yen kaweruh Free] kanggo cara

 

 

kembar Seoul patemon, nyawa bakal mlaku ing pitung tahap minangka imbuhan final dadi siji. Muter manggih ngageti ing tataran kapisan, nanging bakal nemu spiritual, lan dadi ing tataran kapindho kejiret ing pengalaman lan kawruh gained ing dina dina-sing wis ngginakaken ing saben liyane, ing mungsuh dening EGO dijupuk dening imprinting utawa aku kuatir utawa mangu.

 

lan tahap sabanjure tataran katelu. Ing tataran iki, iku dibuwak EGO sing wis dikembangak? nganti saiki, apa sing bisa tumindak kanggo ninggalake nyawa narik kawigaten saben liyane tombol. Nanging, kanggo wong-wong sing wis embittered dening pengalaman katresnan kepungkur, nglirwaaken EGO lestarekake saka pengalaman iku banget medeni, bakal ana malah harder.

 

Mulane, iku bakal babras kanggo ora rampung dibuwak EGO kanggo saben liyane. Iki uga test sing wis dileksanakake supaya nyawa dadi siji lan karohanen rampung awake, tenan kembar Seoul kudu ngalahake ordeal iki kita ora bisa dadi siji.

 

ing tataran iki diiringi dening pain amba, nanging carane salah siji bakal pindhah onomatopia karo titik EGO. Kejiret ing konsep cinta

 

saratipun, ing

 

tataran katelu saka tabrakan kesurupan katresnan saka

 

? kepungkur saratipun sing ana karo kembar nyawa, dening pengalaman katresnan liwat dhewe, kang ngalami kaping kalih kuatir lan, sawise gerah ing mangu kanggo partai liyane, bakal lali partai liyane ora bisa tahan gerah. Supaya adoh saka katresnan ora katresnan saka kembar nyawa, iku sing ing dileksanakake sawetara kahanan kanggo saben liyane, nanging mimpin kanggo sing bakal nolak partai liyane dening ora mbecikake kanggo kondisi.

 

Nanging, tinimbang katresnan saratipun sadurunge ing tataran katelu, iku langkah kabar kanggo tresna partner tanpa syarat. Mulane, ngalami carane ing sasi, konsep cinta saratipun nganggo Salah siji Terra penting.
konsep dikembangak? ing

 

kepungkur pengalaman katresnan
? kuatir lan banget kejiret munggah ing mangu tabrakan karo pihak liya, iku ora gampang dibuwak. Kuatir lan sangsi sing asal? saka kons?p iki, ing tataran katelu bakal dadi gedhe lan ageng. Banjur, ana maneh njaga stabilitas emosi, iku bakal uga partner lan kakehan tabrakan.

 

senadyan dadi iku kondisi nglarani, isih loro wong narik kawigaten saben liyane banget bakal terus tryst. Ing tembung liyane, supaya ketemu nalika nyekeli kasangsaran gedhe sing rawuh saka kuatir lan mangu, iku ora uwal saka kasangsaran ing.

 

kembar nyawa liwat tataran iki ing
tataran katelu kanggo misahake saka tataran, bakal dileksanakake ing sangsara gedh?. Yen ora Aturan metu EGO saka nganti saiki, ana uga bakal dikembangak? ing konflik karo kembar nyawa kanggo perang amba. Ing sabanjure tataran iki, misahake tataran wis nunggu.

 

Nanging, bebarengan nambah saben liyane sawise misahake, yen sampeyan ngerti kasunyatan sing ana uga sing uncalan adoh EGO, kita bisa marang mburi panggung. Carane bisa tahan periode iki bakal penting.
Ing lantai, iku bakal dileksanakake ing sangsara gedh?. Yen ora Aturan metu EGO saka nganti saiki, ana uga bakal dikembangak? ing konflik karo kembar nyawa kanggo perang amba. Ing sabanjure tataran iki, misahake tataran wis nunggu.

 

Nanging, bebarengan nambah saben liyane sawise misahake, yen sampeyan ngerti kasunyatan sing ana uga sing uncalan adoh EGO, kita bisa marang mburi panggung. Carane bisa tahan periode iki bakal penting.
Ing lantai, iku bakal dileksanakake ing sangsara gedh?. Yen ora Aturan metu EGO saka nganti saiki, ana uga bakal dikembangak? ing konflik karo kembar nyawa kanggo perang amba. Ing sabanjure tataran iki, misahake tataran wis nunggu.

 

Nanging, bebarengan nambah saben liyane sawise misahake, yen sampeyan ngerti kasunyatan sing ana uga sing uncalan adoh EGO, kita bisa marang mburi panggung. Carane bisa tahan periode iki bakal penting.