Twin Seoul tataran papat tataran "runner lan chaser (periode bisu, wektu stagnation)" lan

Liwat cara nyata

 

 

kembar Seoul njaluk [3500 yen Free kaweruh] kanggo psychics punika tataran pitu, tenan ing langkah supaya nyawiji siji saka nyawa, tataran kaping papat iku periode tenan nglarani bisa dadi. Ing tataran iki, amarga loro misahake wis teka.

 

banget tabrakan ing tataran katelu, sawise ngalami pain jero kanggo saben liyane, siji iku relief kanggo ora tahan lara, lan kebingungan sing liyane dumadakan adoh kanggo partai liyane, supaya Chase mungsuh I.

 

kadohan iki, sampeyan ora duwe kanggo nyilikake anggere ora uncalan adoh EGO sing nyebabake discord ing liya kanggo tataran katelu. Kadhangkala, uga sing bakal terus misahake saka negara liwat wektu nyedhaki suwene wektu.

 

Nanging makna nyata saka tataran iki ora kanggo nglacak kanggo cling menyang partai liyane sing lunga sepisan, aku, supaya kuwi kanggo Yahoo spiritual kanggo nambah dhewe. Apa Kizukeru efek, bakal dadi test utama saka tataran kang kaping papat.

 

EGO lan konsep yen nguber liyane adoh lunga Twin Seoul hubungan

 

? runner lan chaser

 

sing wis nambah ing urip lan katresnan pengalaman saka Chase kepungkur, nggawe ak?h ngaku. Banjur, emosi digawe lan mental kanggo dadi ing negara stabil banget, nanging ora supaya bakal nolak banget lawan.

 

Akibat?, saben liyane kenek kuatir lan mangu-mangu kanggo saben liyane, uga aku aran pain kuwat mungsuh. Yen sampeyan ora ana maneh keno kanggo iki, siji kanggo nyoba kanggo uwal saka sesambetan. Lan, siji liyane sing minggat saka ngarepe dumadakan mripate, mburu abot nyoba kanggo ngranggeh piye wae mungsuh. Ing sesambetan, sing luwih apik kanggo mbukak adoh runner, mburu bakal diarani minangka chaser ing.

 

? kasangsaran iki mlayu kanggo

 

runner kanggo mimpin menyang awakening chaser kasukman Iku bakal dadi bingung ora ngerti apa kedaden. Lan, runner narrowing mikir aku iku nyingkura awak? dh?w?, iku gampang utawa nyalahke incim Dari dhewe marang mungsuh. Negara banget nglarani, iku bisa dadi wong-wong unbearable.

 

Nanging, yen pancene wong loro iku kembar nyawa, runner ora duwe saka mlayu amarga aku dadi sengit bab chaser. Nalika Aku rumiyin, aran wedi kanggo katon ing dhewe sing ora ngerti chaser, sing wis mlayu. Wiwit sesambetan punika bab ing tingkat nyawa, ora soko sing bisa panginten sing nyoba kanggo nambah.

 

Dadi, Chaser, sampeyan kudu uncalan adoh yen obsesi saka runner. Lan, yen kita tambah kanggo Polandia dhewe, kita bisa welcome spiritual.

 

ing misahake
tataran papat nalika tangi ing saben liyane liwat periode, maneh dibintangi ing dhewe dening ninggalake wis saben liyane, bisa ngandika dadi tenan wektu kanggo nambah dhewe supaya minangka kanggo bisa kanggo awakira dhewe. Yen Norikoere ordeal iki, iku bisa diwenehi spiritual kanggo saben liyane, lan teka nganti ana aku pungkasanipun bisa kanggo nerusake kanggo tataran sabanjure kembar nyawa.
Yen kita, kita bisa nampani spiritual.

 

ing misahake
tataran papat nalika tangi ing saben liyane liwat periode, maneh dibintangi ing dhewe dening ninggalake wis saben liyane, bisa ngandika dadi tenan wektu kanggo nambah dhewe supaya minangka kanggo bisa kanggo awakira dhewe. Yen Norikoere ordeal iki, iku bisa diwenehi spiritual kanggo saben liyane, lan teka nganti ana aku pungkasanipun bisa kanggo nerusake kanggo tataran sabanjure kembar nyawa.
Yen kita, kita bisa nampani spiritual.

 

ing misahake
tataran papat nalika tangi ing saben liyane liwat periode, maneh dibintangi ing dhewe dening ninggalake wis saben liyane, bisa ngandika dadi tenan wektu kanggo nambah dhewe supaya minangka kanggo bisa kanggo awakira dhewe. Yen Norikoere ordeal iki, iku bisa diwenehi spiritual kanggo saben liyane, lan teka nganti ana aku pungkasanipun bisa kanggo nerusake kanggo tataran sabanjure kembar nyawa.